Αθλητικά

«Αθήνα 20 χρόνια μετά»: Η ΕΟΕ τίμησε στο Καλλιμάρμαρο τους Ολυμπιονίκες, τους Παραολυμπιονίκες και τους Legends 2004 – Σόου από Παπαρίζου και Βίσση

Η λαμπρή εκδήλωση «Αθήνα 20 χρόνια μετά» της ΕΟΕ πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και την κατάκτηση του Euro 2004 από την εθνική ποδοσφαίρου. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν χάλασαν τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού.

Το βράδυ της Πέμπτης (19/9/2024) όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς στο Καλλιμάρμαρο παρέλασαν όλες οι μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού που πρωταγωνίστησαν το 2004.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την έντονη βροχόπτωση που προηγήθηκε, η ΕΟΕ φρόντισε να διοργανώσει μία εντυπωσιακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και την κατάκτηση του Euro 2004 από την εθνική ποδοσφαίρου. 

Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στις κερκίδες, θέλοντας να πει το δικό του “ευχαριστώ” στους Έλληνες αθλητές. Η ΕΟΕ φρόντισε να μεταφέρει τον κόσμο πίσω στο 2004 μέσα από μια “παρέλαση” θρύλων του ελληνικού αθλητισμού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες του 2004, καθώς και οι αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Παράλληλα, βραβεύτηκαν όλοι όσοι συνέβαλαν, εργάστηκαν και συμμετείχαν εθελοντικά στην προετοιμασία και διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004».

Αποθεώθηκε η εθνική ποδοσφαίρου του 2004

Η ΕΟΕ τίμησε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004 και τον προπονητή της, Ότο Ρεχάγκελ που κατέκτησαν το Euro της Πορτογαλίας, γράφοντας την πιο χρυσή ιστορία στα βιβλία του ελληνικού αθλητισμού.

Είκοσι χρόνια μετά το έπος της Πορτογαλίας, οι πρωταθλητές Ευρώπης τιμήθηκαν για τη μεγάλη τους προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό και γνώρισαν την αποθέωση.

Έλενα Παπαρίζου και Άννα Βίσση έκλεψαν τις εντυπώσεις

Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ξεσήκωσε τον κόσμο με το «My Number One», ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση της μοναδικής Άννας Βίσση.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβαν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και το εντυπωσιακό laser show «Cosmos» του Victor Berkan προσέθεσαν λάμψη στη μεγάλη γιορτή.

To άρθρο «Αθήνα 20 χρόνια μετά»: Η ΕΟΕ τίμησε στο Καλλιμάρμαρο τους Ολυμπιονίκες, τους Παραολυμπιονίκες και τους Legends 2004 – Σόου από Παπαρίζου και Βίσση δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 22:46:06

Back to top button