Αθλητικά

ΑΕΚ: O Μάριος Ηλιόπουλος ξεκινά έρευνα για τους τραυματισμούς στην Ένωση

Ο Μάριος Ηλιόπουλος θέλει να μάθει γιατί στην ΑΕΚ υπάρχουν τόσοι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί, με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να ξεκινά ένα κύκλο επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους στην καθημερινότητα της ομάδας.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι προβληματισμένος για τους διαδοχικούς τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, με τον ιδιοκτήτης της Ένωσης να βλέπει την ομάδα του να παρουσιάζεται με πολλές απουσίες στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Athens Kallithea.

Η ισοπαλία της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, η οποία «έριξε» την ΑΕΚ από την κορυφή οφείλεται κατά κύριο λόγο στους τραυματισμούς που είχε να αντιμετωπίσει ο Αργεντινός τεχνικός, σε ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα από την περασμένη σεζόν.

Κάπως έτσι ο Μάριος Ηλιόπουλος θέλει να έχει αναλυτική ενημέρωση για τους λόγους που στην ΑΕΚ υπάρχουν τόσοι πολλοί τραυματισμοί, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους το συγκεκριμένο ζήτημα θα λυθεί.

Ήδη ο ιδιοκτήτης της «Seajets» έχει ξεκινήσει επαφές με τους εμπλεκόμενους στο θέμα της ιατρικής και φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, με σκοπό να κάνει μια ενδελεχή έρευνα, προκειμένου να βρεθεί λύση και η ΑΕΚ να μην έχει τόσα προβλήματα τραυματισμών.

Άλλωστε ο Μάριος Ηλιόπουλος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως φέτος στην Ένωση έχει γίνει μια τεράστια επένδυση, με αρκετές μεταγραφές εκατομμυρίων και αρκετά ακριβά συμβόλαια, με τον ίδιο να μην θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει όλα τα παραπάνω.

 

To άρθρο ΑΕΚ: O Μάριος Ηλιόπουλος ξεκινά έρευνα για τους τραυματισμούς στην Ένωση δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 18:05:06

Back to top button