Αθλητικά

ΑΕΚ: Συνάντηση Μάριου Ηλιόπουλου και Ματίας Αλμέιδα στα Σπάτα

Ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε στα Σπάτα και συναντήθηκε με τον Ματίας Αλμέιδα, στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη (1/10/24).

Ο Μάριος Ηλιόπουλος φροντίζει να βρίσκεται καθημερινά δίπλα στην ΑΕΚ, με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να έχει μια συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Ματίας Αλμέιδα, στην προπόνηση του συλλόγου στα Σπάτα.

Μετά το ρεπό που είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ την Δευτέρα (31/09/24), σύσσωμοι οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να θέλει να συναντήσει τον «Πελάδο» με τον οποίο είχαν μια συνομιλία.

Άλλωστε ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει εκφράσει πολλές φορές τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που τρέφει στον Αργεντινό προπονητή, τον οποίο στηρίζει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου.

Το κλίμα της συνάντησης δεν θα μπορούσε να μην είναι καλό, αφού η πρόσφατη επικράτηση της ΑΕΚ στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό και η αναρρίχηση της Ένωσης στην 1η θέση της Super League, έχει επαναφέρει τα χαμόγελα στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων».

 Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ματίας Αλμέιδα έχει ένα παραπάνω λόγω για να είναι χαρούμενος, καθώς είδε τα «αστέρια» του ρόστερ του Έρικ Λαμέλα και Αντονί Μαρσιάλ να προπονούνται κανονικά και χωρίς προβλήματα.

 

To άρθρο ΑΕΚ: Συνάντηση Μάριου Ηλιόπουλου και Ματίας Αλμέιδα στα Σπάτα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-01 17:54:37

Back to top button