Αθλητικά

ΑΕΚ: Κοντά σε Παπέ Αμπού Σισέ, έρχεται και η ώρα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι

Μετεγγραφικές κινήσεις αναμένεται να υπάρξουν άμεσα στην ΑΕΚ. Παπέ Αμπού Σισέ και Αλμπέρτο Μπρινιόλι “προβάρουν” τα κιτρινόμαυρα.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ, είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας, λίγες ημέρες μετά τη νέα της συμφωνία με τον Κάλενς.

Ο 28χρονος Σενεγαλέζος στόπερ αποχωρεί από την Ντεμίρσπορ ως ελεύθερος, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της τουρκικής ομάδας και η ΑΕΚ έχει φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο τις επαφές μαζί του. Η απόκτησή του, φαίνεται πως είναι θέμα ωρών για να ολοκληρωθεί.

Την ίδια στιγμή, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ετοιμάζει… βαλίτσες για Ολλανδία. Ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει δικαίωμα να υπογράψει σε νέα ομάδα από την 1η Ιουλίου, τα έχει βρει εδώ και καιρό με την ΑΕΚ και αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ κινείται για απόκτηση δυο τερματοφυλάκων, αφού έχει αφήσει εκτός προετοιμασίας τους Στάκοβιτς και Αθανασιάδη. Ο Θωμάς Στρακόσια φέρεται να είναι ο πορτιέρε που θέλουν οι “κιτρινόμαυροι”.

To άρθρο ΑΕΚ: Κοντά σε Παπέ Αμπού Σισέ, έρχεται και η ώρα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-28 10:25:51

Back to top button