Αθλητικά

ΑΕΚ για ΠΑΟΚ:Υπερασπίζονται την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή τους

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει -μέσω τοποθέτησης- πως όσα δήλωσε το πρωί ο Μάριος Ηλιόπουλος ισχύουν, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τις διαρροές του ΠΑΟΚ ως προσπάθεια να υπερασπιστεί την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω θέσης, υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάριου Ηλιόπουλου ισχύουν και παραμένουν αμετάβλητες όπως δημοσιοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (21.10.2024), στην ανακοίνωση της ομάδας.

Μάλιστα, στο σχόλιο της ΑΕΚ, υπάρχει και η αρχαία ελληνική φράση (Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί), η μετάφρασή της οποίας είναι “Τα λόγια κρύβουν τα έργα”.

“Επειδή γράφονται διάφορα και επειδή η θέση της ΑΕΚ πρέπει να είναι και είναι σοβαρή και ξεκάθαρη, οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριου Ηλιόπουλου ισχύουν και παραμένουν αμετάβλητες, όπως δημοσιοποιήθηκαν σήμερα 21/10 στις 9:18 π.μ.”, ανέφεραν αρχικά από την ΑΕΚ, μέσω “διαρροής”.

Και συμπλήρωσαν: “Όσο για τις διαρροές από πλευράς της άλλης ομάδας που υπερασπίζονται την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή τους και οι οποίες δεν είναι καν επίσημες δηλώσεις, η ΑΕΚ απαντά: «Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί… Ο νοών νοείτω…”.

To άρθρο ΑΕΚ για ΠΑΟΚ:Υπερασπίζονται την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή τους δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-21 16:03:00

Back to top button