Αθλητικά

ΑΕΚ – Βόλος: Νέο μήνυμα από την Ένωση προς τους οπαδούς, ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τον Βόλο στην OPAP Arena (20:00, site σήμερα.gr, Cosmote Sport 1 HD) και θέλει τη νίκη αλλά και το.. κεφάλι της ήσυχο, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Λίγες ώρες προτού η ΑΕΚ υποδεχτεί τον Βόλο, στην “OPAP Arena”, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ -σε ανάρτησή της- απευθύνθηκε στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο, στέλνοντας το μήνυμα: “Δεν έχουμε δικαίωμα στο λάθος”.

Ενόψει και του αθηναϊκού clasico με τον Παναθηναϊκό (την 5η αγωνιστική παίζει στην έδρα της thens Kallithea, για να ακολουθήσει το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια), η διοίκηση της ΑΕΚ καλεί τους φίλους της ομάδας να δείξουν άψογη συμπεριφορά κι έτσι να μην υπάρξει ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας της.

Κανένα αντικείμενο, βεγγαλικό, καπνογόνο, στρόμπο και καμία κροτίδα. Προστατεύουμε το σπίτι μας με τον Βόλο, ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό” τονίζουν οι “κιτρινόμαυροι”.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ ψάχνει τη νίκη κόντρα στο Βόλο, προκειμένου να πιάσει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League.

To άρθρο ΑΕΚ – Βόλος: Νέο μήνυμα από την Ένωση προς τους οπαδούς, ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-16 15:17:13

Back to top button