Ελλάδα

Αδέλφια καταγγέλλουν πασίγνωστο πλαστικό χειρουργό για την λιποαναρρόφηση που τους έκανε: «5 μήνες μετά τα τραύματα μυρίζουν»

Μία αδιανόητη περιπέτεια πέρασε ένας 50χρονος άνδρας και μία 48χρονη γυναίκα, όταν αποφάσισαν να κάνουν λιποαναρρόφηση σε νοσοκομείο της Αθήνας με έναν από τους πιο γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς της χώρας.

Τα δύο αδέλφια είχαν σκοπό μέσω της λιποαναρρόφησης να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους. Αν και πλήρωσαν και οι δύο μαζί 33.000 ευρώ για να τους περιποιηθεί ο συγκεκριμένος πλαστικός χειρουργός, 5 μήνες μετά την επέμβαση, ακόμη προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους.

Όπως κατήγγειλαν στην εκπομπή Live News, τα ράμματα τους έχουν σπάσει, οι πληγές τους μυρίζουν έντονα, πονάνε και είναι πρησμένοι σε σημείο όπου πλέον δεν μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους.

«Τα ράμματα σπάνε, οι πληγές ανοίγουν και μυρίζουν έντονα, οι πόνοι είναι αφόρητοι», είπαν συγκεκριμένα.

Και τα δύο αδέλφια αυτή τη στιγμή υποστηρίζουν πως έχουν καταστραφεί οικονομικά καθώς αναγκάστηκαν να κλείσουν την μία επιχείρησή τους και πλέον δεν μπορούν να βιοποριστούν.

«Είχα ράμματα μέχρι και πριν από 10 μέρες, που έβγαιναν. Πεταγόντουσαν και τα τραβούσα μόνη μου για να βγουν», είπε η 48χρονη στην εκπομπή «Live News».

Ο 50χρονος άνδρας κατήγγειλε στην ίδια εκπομπή πως επέλεξαν τον συγκεκριμένο πλαστικό χειρουργό και τον συνάδελφό του καθώς ήταν πασίγνωστοι και έχουν επώνυμους πελάτες.

Πέρα από την μεγάλη ταλαιπωρία στην οποία έχουν μπει, τα δύο αδέλφια αποκάλυψαν πως επικοινώνησαν με τους γιατρούς για τις επιπλοκές, με αυτούς να λένε πως δεν υπάρχει θέμα και θα ξεπρηστούν σύντομα.

Τα δύο αδέλφια έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση και περιμένουν την δικαίωσή τους από τις αρχές.

Οι γιατροί με τη σειρά τους αρνούνται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως απλά οι δύο ασθενείς δεν ακολούθησαν σωστά τις εντολές τους.

To άρθρο Αδέλφια καταγγέλλουν πασίγνωστο πλαστικό χειρουργό για την λιποαναρρόφηση που τους έκανε: «5 μήνες μετά τα τραύματα μυρίζουν» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 20:34:54

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button