Αθλητικά

Αγγλία – Σλοβακία: Τα «λιοντάρια» θέλουν θέλουν νίκη για είσοδο στην οκτάδα του Εuro 2024

Η Αγγλία δοκιμάζεται απέναντι στην Σλοβακία στους «16» του Euro 2024, με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ που έχει προβληματίσει με την απόδοση της, να θέλει τη νίκη για να περάσει στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι που «ανοίγει» την αυλαία για τους αγώνες της φάσης των «16» στο Euro 2024 είναι αυτό ανάμεσα στην Αγγλία και την Σλοβακία.

Τα «λιοντάρια» δεν έχουν παίξει καλά μέχρι στιγμής στην διοργάνωση, με την γκρίνια και την εσωστρέφεια εντός της ομάδας να είναι αρκετά έντονη.

Η κριτική από τον Τύπο της Αγγλίας είναι κάτι παραπάνω από σφοδρή, με τους ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να έχουν απέναντι τους μια εύκολη αντίπαλο.

Άλλωστε η Σλοβακία σε καμία περίπτωση και παρά τη νίκη της στη πρεμιέρα απέναντι στο Βέλγιο δεν αποτελεί φόβητρο, με την Αγγλία να θέλει να πάρει τη νίκη κάνοντας μια θετική εμφάνιση για να προκριθεί στα προημιτελικά του Euro 2024.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην «VELTINS-Arena» και είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1.

To άρθρο Αγγλία – Σλοβακία: Τα «λιοντάρια» θέλουν θέλουν νίκη για είσοδο στην οκτάδα του Εuro 2024 δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-30 08:21:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button