Αθλητικά

Αγγλία: Ο Άντονι Γκόρντον έπεσε από το… ποδήλατο και δέχθηκε τα πειράγματα όλης της ομάδας

Ο Άγγλος επιθετικός Άντονι Γκόρντον έγινε αντικείμενο καλοπροαίρετων πειραγμάτων από τους συμπαίκτες του στο EURO 2024, διότι έπεσε από το ποδήλατό του σε μια βόλτα πριν απ’ την προπόνηση της ομάδας.

Ο παίκτης της Νιούκαστλ εθεάθη στην προπόνηση με δεμένο το πηγούνι του και με γρατζουνιές στη μύτη, τα χέρια και το γόνατό του. «Οι παίκτες βγήκαν για μια βόλτα με ποδήλατο.

Δεν ήμουν εκεί, αλλά άκουσα τι έγινε», είπε ο αμυντικός Μαρκ Γκουέχει στους δημοσιογράφους την Πέμπτη (27/6) και πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα μιλούσα μαζί του, αλλά δεν του έδινα σημασία. Μετά γύρισε και είδα αυτό το τεράστιο τραύμα στο πηγούνι του. Αλλά είναι καλά…».

Ο Γκόρντον έκανε το ντεμπούτο του στο EURO 2024 ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης της Αγγλίας με 1-0 επί της Σερβίας στην πρεμιέρα των ομίλων.

Ο Ντέκλαν Ράις και ο Κίραν Τρίπιερ δεν προπονήθηκαν με την ομάδα το πρωί της Πέμπτη (27/6), ωστόσο ο Λουκ Σο επανήλθε σε φουλ πρόγραμμα, αυξάνοντας την αισιοδοξία ότι θα είναι διαθέσιμος στα νοκ άουτ.

Ο Φιλ Φόντεν παραμένει στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συντρόφου του στη γέννηση του τρίτου παιδιού τους. Ο Φόντεν, βασικός και στα τρία παιχνίδια της Αγγλίας, αναμένεται να ενταχθεί ξανά στην ομάδα πριν από τον αγώνα των «16» με τη Σλοβακία την Κυριακή (30/6).


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-27 20:43:19

Back to top button