Αθλητικά

Αγγλία – Ελλάδα Live για την 3η αγωνιστική του Nations League

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ για την τρίτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της League B του Nations League, σε ένα παιχνίδι που γίνεται υπό το “πέπλο” πένθους για τον αιφνίδιο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει “παγώσει” την Εθνική Ελλάδας και οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στην Αγγλία σε ένδειξη πένθους. Επίσης στην εντός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (13.10.2024), θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Η αναμέτρηση του “Wembley” λαμβάνει έτσι χώρα σε βαρύ κλίμα, με τους συμπαίκτες του Μπάλντοκ στην Εθνική Ελλάδας να τιμούν τη μνήμη του στην αναμέτρηση με την Αγγλία.

Στο αγωνιστικό μέρος -που για τον υπόλοιπο κόσμο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα– η Αγγλίας και η Ελλάδα μοιράζονται αυτή τη στιγμή την πρώτη θέση του 2ου ομίλου στη League B του Nations League.

Τα εισιτήρια έχουν κάνει φτερά, το Γουέμπλεϊ θα είναι sold-out, ενώ περίπου 4 χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται στις εξέδρες. Διαιτητής του αγώνα είναι ο Αντρέα Κολόμπο (Ιταλία).

Η βαθμολογία του ομίλου

 1. Ελλάδα 6 (5-0)
 2. Αγγλία 6 (4-0)
 3. Ιρλανδία 0 (0-4)
 4. Φινλανδία 0 (0-5)

To άρθρο Αγγλία – Ελλάδα Live για την 3η αγωνιστική του Nations League δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 21:30:31

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button