Γυναίκα

Αγγελική Ηλιάδη: Η Καίτη Γκρέυ βοήθησε τον Στέλιο Καζαντζίδη και μπήκε στο τραγούδι

Στην εκπομπή «Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη και αναφέρθηκε στην γιαγιά της Καίτη Γκρέυ αλλά και στην επίθεση που δέχθηκε από άνδρα στο δρόμο.

Η Αγγελική Ηλίαδη μίλησε για τη ταινία που αφορά τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη που θα περιλαμβάνει την Καίτη Γκρέυ, που είναι γιαγιά της.

«Ο αδελφός μου έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας ‘Υπάρχω’ για να μην αναφερθούν προσβλητικά στην γιαγιά μου. Η γιαγιά μου με τον Στέλιο Καζαντζίδη πέρασαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα, έχει ακόμη στους τοίχους του σπιτιού τις φωτογραφίες τους. Η γιαγιά μου βοήθησε τον Στέλιο Καζαντζίδη και μπήκε στο τραγούδι».

Αναφέρει πως έμεινε μια πικρία στην Καίτη Γκρέυ, γιατί ο Στέλιος Καζαντζίδης την χώρισε και έκανε σχέση με την Μαρινέλλα.

«Εγώ θα έπρεπε να υποδυθώ τον ρόλο της γιαγιάς μου και εμφανισιακά και στην φωνή μοιάζουμε πάρα πολύ. Η γιαγιά μου δεν είναι στην υγεία της καλά, καλύτερα να ξεκουραστεί».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή περιοδεία και τον χειμώνα θα βρίσκεται και σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε.

Η Αγγελική Ηλιάδη μιλά για την επίθεση που δέχτηκε από άνδρα στον δρόμο.
«Ένας άνδρας ενώ έκανε παρανομία στον δρόμο έγινε έξαλλος μαζί μου, μου έκλεισε τον δρόμο και δεν με άφηνε να φύγω. Αν ήμουν άνδρας, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα λειτουργούσε έτσι».

Αποκαλύπτει επίσης πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Μόλις είχα υπογράψει σε μία δισκογραφική εταιρεία και μου σύστησαν τότε τον παραγωγό μου. Ένα βράδυ λοιπόν, μου επιτέθηκε, έπεσε πάνω μου, άρχισα να φωνάζω, τον έγδαρα στο πρόσωπο και κατάφερα να φύγω. Μετά τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα από τη δισκογραφική εταιρεία. Τον έδιωξαν τότε τον συγκεκριμένο άνθρωπο από τη εταιρεία και δεν δούλεψε ξανά στην ζωή του σε αυτό το χώρο».

To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη: Η Καίτη Γκρέυ βοήθησε τον Στέλιο Καζαντζίδη και μπήκε στο τραγούδι δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-29 17:50:33

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button