Showbiz

Ίαν Στρατής: “Είχα εκρήξεις αγάπης στις σχέσεις μου – Είναι δύσκολο και για… |


Ο Ίαν Σταρτής ήταν καλεσμένος στο “Στούντιο 4” της Πέμπτης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την οικογενειακή του ζωή με τη Μαίρη Συνατσάκη και την κόρη τους, Ολίβια.

Τραγουδάω στο μωρό, είπε την προηγούμενη εβδομάδα την πρώτη της τρισύλλαβη λέξη που ήταν “μουσική”. Είναι φανταστικό συναίσθημα, τώρα δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Ο κάθε άνθρωπος θα έχει διαφορετική εξήγηση. Δεν μπορώ να το βάλω σε λόγια και προτάσεις. Είναι μία έκρηξη αγάπης και εγώ το είχα γενικά αυτό. Και με τις σχέσεις μου είχα εκρήξεις αγάπης αλλά τώρα έχω περισσότερες. Εκπλήσσω τον εαυτό μου που είμαι περισσότερο έτσι. Το παιδί με έχει αλλάξει σαν καλλιτέχνη. Πριν ήμουν πιο ροκ, τώρα γράφω λίγο πιο μελό. Όσο προχωράμε αλλάζουν οι άνθρωποι και οι επιρροές τους” ανέφερε αρχικά.

Αμέως μετά, ο Ίαν Στρατής παραδέχτηκε: “Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν τελείως έτοιμος να γίνω πατέρας. Το ήθελα πάρα πολύ και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κιόλας. Αλλά, όσο περνάει ο καιρός νιώθω ότι γίνομαι καλύτερος. Τώρα είναι τα πρώτα χρόνια της μικρής και είναι λίγο δύσκολο και για εμάς και για εμένα και για τη Μαίρη, είναι και τα προγράμματά μας λίγο περίεργα. Οπότε, το βρίσκουμε“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-17 18:30:00

Back to top button