
Έχω παιδιά | Η Ιωάννα και ο Έκτορας θεωρούν δεδομένο ότι η Σάρα είναι και… |
Σπαρταριστές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς “Έχω παιδιά”.
Η σχέση του Μιχάλη με τον Τάσο περνάει “προεφηβική” κρίση. Η Αντιγόνη πηγαίνει για δύο μέρες στο σπίτι της μεγάλης της κόρης. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η συγκατοίκηση; Η Ιωάννα και ο Έκτορας πιστεύουν ότι η Σάρα είναι έγκυος. Έχουν δίκιο;
Όλα όσα θα μεταδοθούν τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Απριλίου, στις 21:00.
Επεισόδιο 44 (Δευτέρα 7 Απριλίου) Καλό παράδειγμα
MEGA
Ο Μιχάλης συνειδητοποιεί ότι ο Τάσος δεν του φέρεται καλά και φοβάται να μην αποκτήσει μαζί του, τη σχέση που έχει και ο ίδιος με τον πατέρα του. Η Σάρα προσπαθεί να πείσει τη Χαρά να μαζέψει τα ρούχα της και καταλήγει να αγοράζει μία μεγάλη ντουλάπα που πρέπει να συναρμολογήσει μόνη της. Η Αντιγόνη, λόγω προβλημάτων με τα υδραυλικά, πηγαίνει να μείνει για δύο μέρες στην Ιωάννα.
Επεισόδιο 45 (Τρίτη 8 Απριλίου) Καθαριότητα

MEGA
Ο Μιχάλης και η Σάρα αποφασίζουν να κάνουν γενική καθαριότητα στο σπίτι, αλλά δυσκολεύονται με τα παιδιά μέσα στα πόδια τους. Ο Τόνι ζητάει από τον Μιχάλη να πάρει συνέντευξη από έναν θρύλο του Χόλιγουντ που ήρθε στην Ελλάδα, την ώρα που η Ιωάννα και ο Έκτορας θεωρούν δεδομένο ότι η Σάρα είναι και πάλι έγκυος.
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας
Δημοσιεύτηκε ! 2025-04-06 21:00:00