Auto

Έτσι θα είναι το μελλοντικό SUV της Xiaomi;

Ήταν να μην μπει στο χώρο του αυτοκινήτου η Xiaomi κι έτσι μετά το ηλεκτρικό σεντάν SU7, το οποίο θα έρθει και στην Ελλάδα, ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζει το δεύτερο χτύπημά του, αυτή τη φορά σε περιτύλιγμα SUV.

Τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές τους, ωστόσο το προστατευτικό καμουφλάζ που φορούν σε πλεόνασμα, δεν μας επιτρέπει να δούμε πολλά, ώστε να είμαστε σε θέση για τα πρώτα συμπεράσματα.

Και κάπου εδώ, ξεκινά η δουλειά των ανεξάρτητων σχεδιαστών, οι οποίο καταθέτουν τις προτάσεις τους αναφορικά με τη σιλουέτα του επερχόμενου SUV της φίρμας. Μεταξύ των σχεδίων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, φαίνεται πως ξεχωρίζει η δουλειά του σχεδιαστή EET China. Δίνοντας στο μοντέλο της Xiaomi άρωμα από τη Ferrari Purosangue.

Οι πληροφορίες γύρω από το SUV της Xiaomi έρχονται με το σταγονόμετρο. Κάνοντας όμως λόγο για αυτονομία που ξεπερνά τα 700 km

H σπουδή του Κινέζου σχεδιαστή δείχνει το δίχως άλλο ένα σύγχρονο, ελκυστικό και χορταστικό στο μάτι αυτοκίνητο, με έντονες και ρέουσες γραμμές. Στο εμπρός μέρος, οι LED προβολείς ευθυγραμμίζονται με τη σχεδίαση του SU7, ενώ στο πίσω μέρος, τις εντυπώσεις κλέβει η ιδιαίτερη φουλ LED μπάρα, που επίσης προέρχεται από το ηλεκτρικό σεντάν της φίρμας.

Όπως καταλαβαίνετε, οι πληροφορίες γύρω από το SUV της Xiaomi είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Μέσα όμως του εξωτερικού, που επικαλούνται πληροφορίες από άτομα κοντά στην εταιρεία κάνουν λόγο για ένα μοντέλο με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία από τα 700 km της εισαγωγικής έκδοσης του SU7.

Xiaomi SUV

Στο εσωτερικό, δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με όσα είδαμε στο σεντάν της Xiaomi. Αυτό σημαίνει πως αναμένεται να δούμε και πάλι την ευμεγέθη οθόνη των 16,1”. Πλαισιωμένη από έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 7,1” και head-up display.

Xiaomi SU7

Τέλος, να αναφέρουμε πως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή καμία ημερομηνία αναφορικά με την παρουσίαση του αυτοκινήτου. Με τις φήμες να κάνουν λόγο για τις αρχές του 2025. 
 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-04 13:52:38

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button