Auto

Έρχονται νέα και ενδιαφέροντα Jeep

Η Jeep ανακοίνωσε πρόσφατα σχέδια για τα νέα Cherokee και Renegade, αλλά αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς αναμένεται μια πραγματική κοσμογονία στη γκάμα της!

Μεταξύ των πιο σημαντικών αφίξεων, είναι ένα ολοκαίνουργιο Compass, το οποίο θα φτάσει στις αγορές,  μέχρι το τέλος του 2027. Η εταιρεία δεν έδωσε πολλά στοιχεία για αυτές τις κινήσεις, στην πρόσφατη εκδήλωση για την ημέρα των επενδυτών, αλλά το Compass θα συνοδεύεται από ανανεωμένες εκδόσεις των Grand Cherokee και Wagoneer / Grand Wagoneer.

Για τα τελευταία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jeep Αντόνιο Φιλόζα, επιβεβαίωσε ότι θα δανειστούν πολλά από το Ram 1500 Ramcharger, το οποίο είναι ένα pickup μεγάλης αυτονομίας, που διαθέτει μπαταρία 92 kWh, καθώς και σύστημα τετρακίνησης με διπλό κινητήρα απόδοσης 663 ίππων και 833 Nm ροπής.



Όσον αφορά στο Grand Cherokee , οι φήμες αναφέρουν ότι το ανανεωμένο SUV θα αποχωριστεί τους κινητήρες V6 3,6 λίτρων και HEMI V8 5,7 λίτρων. Αναμένεται να αντικατασταθούν από ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Jeep επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να εστιάσει στην ηλεκτροκίνηση, ενώ παραμένει προσηλωμένη στους θερμικούς κινητήρες. Όλα τα μοντέρλα θα διατηρήσουν εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης, ενώ θα υπάρχουν δύο νέα υβριδικά, ένα νέο plug-in υβριδικό, ένα όχημα μεγάλης αυτονομίας και πέντε νέα EV.

Τα νέα μοντέλα και τα νέα συστήματα κίνησης αναμένεται να κάνουν την Jeep πολύ πιο ελκυστική. Επιπλέον, η εταιρεία αναμένει να αυξήσει την κάλυψη της αγοράς από 45% σε 85%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-24 12:00:03

Back to top button