Showbiz

Έρχεται το σύγχρονο “Άγγιγμα Ψυχής” – Τι θα δούμε στον “Άγιο Έρωτα” |


Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά τον “Παράδεισο των Κυριών” υποδυόμενος έναν ιερέα.

Όπως αναφέρει η Ναταλία Ανδρικοπούλου σε δημοσίευμα στη “Real Life”, ο γνωστός ηθοποιός παραμένει στον Alpha, έκλεισε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Primavisione και πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά με τίτλο “Άγιος Έρωτας” ως πατήρ Νικόλαος.

Ο “Άγιος Έρωτας” βασίζεται σε χιλιανό σίριαλ στο οποίο θα γίνει ελεύθερη μεταφορά. Η υπόθεση, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ θα θυμίσει ανάλογες ιστορίες με ιερωμένους όπως το “Άγγιγμα Ψυχής”.

Ο πατέρας Νικόλαους (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) θα ξυπνήσει ερωτικά συναισθήματα στη γυναίκα που πρόκειται να υποδυθεί η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Όσον αφορά το καστ της σειράς, το ρεπορτάζ της “Real Life” αναφέρει ότι πρόκειται να δούμε δύο βασικές οικογένειες, αυτής της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Γιάννη Τσορτέκη και εκείνης της Ταμίλα Κουλίεβα, του Δημήτρη Παπανικολάου και της κόρης τους, που θα υποδύεται η Δανάη Παππά.

Στο καστ εντάσσονται επίσης η Ελευθερία Πάλλα και ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο οποίος θα υποδυθεί έναν ξενοδόχο που είναι ερωτευμένος με την ηρωίδα της Ταμίλα Κουλίεβα.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-02 07:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button