Αστρολογία

Έρχεται η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα – Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο


Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς και της αμοιβαιότητας που μας βοηθάει να έρθουμε σε επαφή με τις επιθυμίες μας αλλά και να βρούμε τρόπους να τις πραγματοποιήσουμε. Από τις 5 Ιουνίου 2023, βρίσκεται στον Λέοντα και θα παραμείνει εκεί έως τις 8 Οκτωβρίου 2023.
Η Αφροδίτη γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση κάθε 18 μήνες, και αυτή τη χρονιά θα συμβεί μεταξύ 23 Ιουλίου και 4 Σεπτεμβρίου 2023. Αυτό σημαίνει, ότι θα επηρεάσει περισσότερο κάποια ζώδια.

Ας δούμε παρακάτω ποια είναι αυτά:
ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σας και γι’ αυτό το ανάδρομο ταξίδι της είναι ακόμη πιο σημαντικό για εσάς. Περνώντας στον τέταρτο οίκο των συναισθηματικών θεμελίων, θα μπορούσατε να προβληματίζεστε με την οικογένεια, τον χώρο σας, και κάποιες ανασφάλειες γύρω από την αγάπη που προέρχονται από την οικογένεια ή την παιδική σας ηλικία. Αυτή είναι μια ευκαιρία να σκεφτείτε και να διεκδικήσετε το είδος της αγάπης και της οικειότητας που θέλετε να καλλιεργήσετε. Κάποιοι άλλοι μπορεί επίσης να σκέφτεστε πιο πρακτικά θέματα όπως επισκευές, μετακόμιση ή να επενδύσετε στο σπίτι σας για να γίνει πιο όμορφο και λειτουργικό.
ΛΕΩΝ
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης συντελείται στον πρώτο οίκο σας, κάτι που στην πραγματικότητα είναι μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας. Μπορεί να πειραματίζεστε με την αναμόρφωση του βιογραφικού σας ή του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχετε τώρα τη δυνατότητα να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε την εικόνα και το όνομά σας και πώς αυτά προβάλλονται στον κόσμο. Επειδή ο πρώτος οίκος βρίσκεται στον άξονα με τον έβδομο οίκο των σχέσεων και της συνεργασίας, θα σκεφτείτε επίσης τη δυναμική των σχέσεων σας και πώς μπορεί να βρείτε περισσότερη αρμονία και ισορροπία για να νιώσετε πιο ικανοποιημένοι. Η Αφροδίτη θα ρίξει επίσης φως στις ασυνείδητες αμφιβολίες και στους φόβους που θα μπορούσαν να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε την οικονομική σταθερότητα που αναζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει τον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, ωθώντας σας να ξανασκεφτείτε πώς προσεγγίζετε τους μεγάλους στόχους και πώς κερδίζετε φήμη στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι μια φιλοδοξία που κάποτε είχατε δεν σας ικανοποιεί πλέον, ή η καριέρα σας τώρα δεν σας γεμίζει όπως παλιά. Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε και να οραματιστείτε εκ νέου έναν άλλο τρόπο για να αφήσετε το στίγμα σας στον χώρο που σας εμπνέει και τη διαδρομή που θα χρειαστεί να κάνετε για να φτάσετε σε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσετε πώς θα αποκτήσετε καλύτερη εικόνα και πώς να αυξήσετε τα έσοδα σας ή να ηγηθείτε στον οικονομικό τομέα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο του γάμου και των συνεργασιών, γι’ αυτό οι σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο και βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής τώρα. Μπορείτε να κάνετε κάποιους απολογισμούς σχετικά με το τι προσφέρετε στις σχέσεις και τι παίρνετε ως αντάλλαγμα, είτε σε φιλικό, ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η επικοινωνία των δικών σας και των δικών τους αναγκών θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να αισθάνεστε πιο ικανοποιημένοι και να δείτε διαφορά σε αυτές τις σημαντικές σχέσεις. Εξετάστε προσεκτικά ή επαναξιολογήστε την εικόνα σας και σκεφτείτε μερικές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση σας.
asibiliou.gr

Διαβάστε επίσης
Κυτταρίτιδα: Ο μέγας “εχθρός” του καλοκαιριού και πώς θα του επιτεθούμε
H Έμιλι Ραταϊκόφσκι έγινε κοκκινομάλλα – Αυτό είναι το μυστικό για το νέο χρώμα που της πάει πολύ!
Άννα Βίσση: Η συγκινητική φωτογραφία για την επέτειο από την εισβολή στην Κύπρο


Εχει Δημοσιευθεί :2023-07-21 13:02:44

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button