Ελλάδα

Έρχεται ζέστη… διαρκείας μέχρι τη Δευτέρα – Στους 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία την Κυριακή

Έντονη ζέστη θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού των επόμενων ημερών, καθώς από σήμερα οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να σκαρφαλώνουν με αποκορύφωμα την Κυριακή (23.6.2024) όπου το θερμόμετρο αναμένεται να φτάσει ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου δίνει τις θερμοκρασίες των επόμενων ημερών και αναφέρει πως ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος μέχρι την Τρίτη.

«Έως και το παραπάνω χρονικό διάστημα δεν αναμένεται κάτι ιδιαίτερο από πλευράς βροχών» σημειώνει στην ανάρτησή με τις θερμοκρασίες.

«Οι άνεμοι στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα διατηρηθούν εξασθενημένοι και μόνο στο Αιγαίο και κυρίως από το ύψος των Σποράδων και νοτιότερα θα επικρατήσουν μελτέμια εντάσεως 6-7 και τοπικά στις Κυκλάδες 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το Σάββατο!» προσθέτει.

Συμπληρώνει πως «υπάρχουν ενδείξεις για άστατο καιρό από τις 25/6 και μετά στα δυτικά και ηπειρωτικά».

 

Όπως φαίνεται από τις θερμοκρασίες των επόμενων ημερών από την Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα φτάσει πάνω από 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ η πιο ζεστή μέρα θα είναι η Κυριακή.

 

To άρθρο Έρχεται ζέστη… διαρκείας μέχρι τη Δευτέρα – Στους 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία την Κυριακή δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-18 13:42:51

Back to top button