Ελλάδα

Έρευνα για τον μυστηριώδη θάνατο του 37χρονου επιχειρηματία

Βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες αναζητά η αστυνομία για να ξετυλίξει το κουβάρι με τον μυστηριώδη και σοκαριστικό θάνατο νεαρού επιχειρηματία στον Βόλο. Ο 37χρονος Γιώργος Πασπαλάρης βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, με τις πρώτες ενδείξεις να επιβεβαιώνουν πως κείτονταν για ώρες εκεί το άψυχο σώμα του. Πρόκειται για επιχειρηματία από τον χώρο της εστίασης, ιδιαίτερα γνωστό στην περιοχή.

Ο θάνατος του Γιώργου Πασπαλάρη ήταν ακαριαίος, καθώς έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών 2ας Νοεμβρίου με Γάτσου.

Ο άτυχος άνδρας δραστηριοποιούταν στον χώρο της εστίασης, και πρόσφατα είχε ξεκινήσει νέα επιχείρηση ως συνιδιοκτήτης στην Άφησσο.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης πριν από λίγους μήνες είχε ανοίξει το δικό του beach bar στο Νότιο Πήλιο, ενώ επί σειρά ετών εργαζόταν σε καφέ και μπαρ της πόλης.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τις συνθήκες θανάτου του 37χρονου εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δείχνει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ στο διαμέρισμα πήγε και η σήμανση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν στο διαμέρισμα φίλης του, που εργάζεται σε μπαρ του Βόλου, με την πτώση και τον θάνατό του να υπολογίζεται πως σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο χώρος που βρέθηκε νεκρός ο 37χρονος

Τον άτυχο άνδρα αντίκρισε νεκρό ένοικος της πολυκατοικίας, στις 08:00 το πρωί και έντρομη ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Η σορός του βρέθηκε σε κατάσταση ακαμψίας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.

Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για το αν ο 37χρονος επιχειρηματίας ήταν μόνος του ή όχι στο διαμέρισμα.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί στη Λάρισα.

Με πληροφορίες από taxydromos.gr και magnesianews.gr

Πάντως από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος ήταν ένας πολύ χαμογελαστός και ανοιχτόκαρδος άνθρωπος που είχε σχέδια και όνειρα για το κοντινό του μέλλον, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πιστεύουν το ενδεχόμενο να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-20 09:45:00

Back to top button