Ελλάδα

Ένοχοι οι Αιγύπτιοι για την επίθεση με μαχαίρι κατά μαθητή ΕΠΑΛ στα Χανιά

Ένοχοι για την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων, οι δύο Αιγύπτιοι, που δικάστηκαν σήμερα Παρασκευή για την επίθεση με μαχαίρι σε μαθητή του εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων την περασμένη Δευτέρα.

Το Αυτόφωρο Δικαστήριο επέβαλε στον 18χρονο Αιγύπτιο που ήταν αυτός που κρατούσε το μαχαίρι ποινή κάθειρξης 2 χρόνια και 7 μήνες που θα εκτίσει όμως 3 μήνες και το υπόλοιπο με αναστολή σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr.

Την ίδια ώρα το Δικαστήριο επέβαλε στον 20χρονο ομοεθνή του ποινή κάθειρξης ένα χρόνο με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ακόμα 6 ανήλικοι με τους 6 γονείς τους οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα έγιναν αργά το απόγευμα της Δευτέρας όταν εξωσχολικοί κατάφεραν να μπουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου διαπληκτίστηκαν με μαθητή του ΕΠΑΛ.

Τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν με μαχαίρι στο πρόσωπο.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τον 17χρονο να μεταφέρετε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα τραύματα ευτυχώς ήταν επιφανειακά και ο 17χρονος αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 18:18:55

Back to top button