Επιστήμη

Ένθετο υγεία: Αισθητικοί προσφέρουν εθελοντικά υπηρεσίες σε ασθενείς με καρκίνο

Η ιδέα και η αξία της εθελοντικής προσφοράς παίρνει σάρκα και οστά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, εκεί όπου μία φορά την εβδομάδα αισθητικοί προσφέρουν υπηρεσίες σε ογκολογικούς ασθενείς. Χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα και περιποίηση προσώπου είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τις αισθητικούς που έρχονται από όλη την Κρήτη με ειλικρινή διάθεση να προσφέρουν, αλλάζοντας την ψυχολογία των ασθενών.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο για την ΥΓΕΙΑ του ΕΡΤNEWS:

· Γυναικεία καρδιά: Ιδιαιτερότητες και νοσήματα

Γνωρίζατε ότι η γυναικεία καρδιά έχει ιδιαιτερότητες σε σχέση με την αντρική; Μπορεί τα οιστρογόνα να προστατεύουν τις γυναίκες από καρδιαγγειακά νοσήματα, αξίζει όμως να δούμε στο βίντεο που ακολουθεί ποιες γυναίκες πρέπει να ελέγχουν τακτικά την καρδιά τους και πότε.

· 3 στους 10 Έλληνες με υπέρταση

4 στους 10 Έλληνες έχουν υπέρταση και περίπου οι μισοί δεν καταφέρνουν να ρυθμίσουν την πίεσή τους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης – στο πλαίσιο προγράμματος μέτρησης πίεσης – έλεγξε χιλιάδες πολίτες σε 18 πόλεις. Το πρόγραμμα μέτρησης πίεσης γίνεται κάθε χρόνο και φέρνει στην επιφάνεια χιλιάδες αδιάγνωστα περιστατικά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η μέτρηση πίεσης πρέπει να γίνεται περιοδικά ήδη από την ηλικία των 2 με 3 ετών.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο GoogleΚάνε like στη σελίδα μας στο FacebookΑκολούθησε μας στο TwitterΚάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο YoutubeΓίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:– Αναφέρεται ως πηγή το  στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-10 11:55:20

Back to top button