Αθλητικά

Ένας μοναδικός αγώνας δρόμου μέσα στη Φύση – Δείτε εικόνες, κλείστε θέση

Εικόνα που κόβει την ανάσα μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο στη φύση… Κάτω από αυτές τις συνθήκες θα τρέξουν οι δρομείς που θα λάβουν μέρος στον τρίτο αγώνα Ipsilantis Trail στον αγώνα δρόμου που διοργανώνεται στις 12 Μαΐου στον Υψηλάντη Βοιωτίας του Δήμου Αλίαρτου – Θεσπιέων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές,, τον σύλλογο δρομέων Αλιαρτίστας, «ο δρόμος είναι ποικιλόμορφος και διεξάγεται κατά 95% σε πανέμορφα μονοπάτια του Τιλφουσίου όρους δίπλα στον ιστορικό Ελικώνα».

Θα υπάρχουν δυο διαδρομές, για τους καλά προπονημένους και τους λιγότερο, απόστασης 21 και 11 χιλιομέτρων, ανάμεσα σε δρύες, βελανιδιές πλατάνια και κουμαριές.

Οι διοργανωτές, μια παρέα δρομέων που μένουν στην περιοχή και έχουν πολύ μεράκι γι αυτό που κάνουν, υπόσχονται ότι «η θέα είναι εκπληκτική σε μεγάλο μέρος των μονοπατιών» και μας προτρέπουν: «Σηκώστε το κεφάλι για λίγο, όσο γρήγορα και αν τρέχετε, για να απολαύσετε αυτά που η φύση απλόχερα παρέχει σε εσάς τους τυχερούς που θα συμμετάσχετε. Ο σύλλογος δρομέων Αλιαρτίστας και αρκετοί εθελοντές με ιδιαίτερο σεβασμό στο περιβάλλον, την άγρια πανίδα και χλωρίδα φροντίζουν τα μονοπάτια και σας εγγυώνται έναν ανεπανάληπτο αγώνα που αρκετοί από εσάς θα μπορούσατε να το καταστήσετε και το προπονητήριο σας όλες τις εποχές του έτους».

Οι διοργανωτές κατέγραψαν με drone ένα μικρό μέρος της διαδρομής μέσα στο δάσος και η αλήθεια είναι ότι είτε κάποιος είναι δρομέας είτε όχι, η Φύση είναι εκπληκτική και σίγουρα ένα εξαιρετικό σημείο να το επισκεφθεί κάποιος με ή χωρίς αθλητικά παπούτσια και σορτσάκι.

 Δείτε εικόνες:


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-18 18:46:39

Back to top button