Κόσμος

Έλον Μασκ και Τζόρτζια Μελόνι: Ο μεγιστάνας διαψεύδει το φημολογούμενο ειδύλλιο – «Ημουν εκεί με τη μαμά μου»

Μην περιμένετε… κουφέτα από τον Έλον Μασκ και την Τζόρτζια Μελονι.

Κι αυτό γιατί ο Έλον Μασκ με μόλις τρεις λέξεις, διέψευσε τις φήμες περί ειδυλλίου με την Τζόρτζια Μελόνι, που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Global Citizen 2024 από το Atlantic Council, στη Νέα Υόρκη.

Ο δισεκατομμυριούχος και μεγιστάνας της τεχνολογίας και η πρωθυπουργός της Ιταλίας, αντάλλαξαν κοπλιμέντα το βράδυ της Δευτέρας (23.09.2024) στο επίσημο δείπνο του Atlantic Council, ένα από τα πιο επιδραστικά think tanks των ΗΠΑ, όπου απονεμήθηκε στη Μελόνι το βραβείο Global Citizens Award.

Έπειτα από αίτημα της Μελόνι, ο Έλον Μασκ κλήθηκε να παρουσιάσει τη βράβευσή της.

Ο Μασκ παρουσίασε την Ιταλίδα πρωθυπουργό με πομπώδεις εκφράσεις -ως «κάποια που είναι ακόμα πιο όμορφη εσωτερικά από ό,τι εξωτερικά» και «αυθεντική, ειλικρινής και στοχαστική». «Αυτό δεν μπορεί πάντα να ειπωθεί για τους πολιτικούς», πρόσθεσε ο Έλον Μασκ.

Με τη σειρά της, η Τζόρτζια Μελόνι μίλησε για την «πολύτιμη ιδιοφυΐα» του Μασκ με το Politico να κάνει λόγο για μία ιστορία «Love was in the air…».

Οι δυο … «ερωτευμένοι» έκατσαν μάλιστα δίπλα-δίπλα στο δείπνο του Atlantic Council και είχαν έντονη συζήτηση όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X (πρώην Twitter).

Λάδι στις φήμες έριξε και το παγκόσμιο fan club tης εταιρείας Tesla δημοσίευσε στο «Χ» μια φωτογραφία των δύο στο γκαλά, με τη λεζάντα «Πιστεύετε ότι είναι μαζί;».

 

Η… απογοήτευση ήρθε από τον ίδιο τον Μασκ: «Ήμουν εκεί με τη μαμά μου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Μελόνι», έγραψε στο «X». 

 

Επιπλέον, απάντησε στο εν λόγω fan club με μία λιτή διάψευση, τριών λέξεων: «Δεν είμαστε μαζί». 

To άρθρο Έλον Μασκ και Τζόρτζια Μελόνι: Ο μεγιστάνας διαψεύδει το φημολογούμενο ειδύλλιο – «Ημουν εκεί με τη μαμά μου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 19:02:01

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button