Γυναίκα

Έκοψε τα μαλλιά της κοντά και έγινε viral!

Και τι δεν έχει ειπωθεί για την Hailey Bieber την τελευταία διετία. Ό,τι και να κάνει υιοθετείται μαζικά και γίνεται κατευθείαν trend. Ξεκίνησε από το δέρμα με το glazed donut skin και εξαπλώθηκε σε τάσεις για νύχια, χείλη και μαλλιά. Αυτή τη φορά γίνεται viral λόγω της εμφάνισης της στο φετινό φεστιβάλ μουσικής Coachella, με κοντό καρέ κούρεμα.

Και ενώ τα bob κουρέματα σαν τάση είχαμε γράψει εδώ και καιρό ότι θα πρωταγωνιστήσουν το 2024, ήρθε η Hailey Bieber να το επισφραγίσει. Είμαι σίγουρη ότι ακόμα κ οι πιο άτολμες θα κλείσουν ραντεβού για να δοκιμάσουν το γαλλικό καρέ της Hailey Bieber που είναι γλυκό και κοριτσίστικο.

Η Bieber θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι χαμαιλέοντας, ειδικά όταν πρόκειται για τα μαλλιά της. Μόλις πριν από δύο μήνες εμφανίστηκε με πιο σκούρα απόχρωση μαλλιών κάνοντάς την αμέσως Trend ως απόχρωση «Chocolate Syrup Hair». Αλλά το bob κούρεμα δεν είναι απλή υπόθεση… Είναι ραγδαία αλλαγή και οριστική. Παρόλα αυτά, τα trends είναι trends και οφείλουμε να τα υπογραμμίσουμε για να είστε ενημερωμένες.

Hailey Bieber: Έκοψε τα μαλλιά της κοντά και έγινε viral!

Για όσες σας αρέσει η ιδέα, κρατήστε στο μυαλό σας ότι το bob κόψιμο που επέλεξε η Hailey να υιοθετήσει το 2024, είναι διαφορετικό από το πολυεπίπεδο φιλαριστό bob του 2023. Φέτος οι γραμμές είναι αυστηρές, σε ένα μήκος, ακριβώς κάτω από το λοβό των αυτιών.

Photo via Instagram / haileybieber

Διαβάστε επίσης

Dua Lipa: Εξώφυλλο στο «TIME» για τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους παγκοσμίως

Μπορεί η περιποίηση του δέρματος να βοηθήσει στη ρύθμιση της συναισθηματικής μας κατάστασης;




Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-18 13:51:09

Back to top button