Auto

Έκδοση περιπέτειας για την καινούρια QJMotor SRT 700 SX

Λίγους μήνες μετά την έλευση της νέας QJMotor SRT 700SX, η εταιρεία προσθέτει την έκδοση SRT 700SX στην γκάμα. Πρόκειται για μια πιο περιπετειώδη έκδοση της μοτοσικλέτας η οποία διαθέτει δυναμικό χαρακτήρα και πιο ενισχυμένες αναρτήσεις και τροχούς για να μπορεί να κινηθεί και σε χωματόδρομους.



Η μεγάλη διαφορά της SX είναι στους τροχούς οι οποίοι έχουν διάσταση 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Τα ελαστικά είναι tubeless διπλής χρήσης της Metzeler και οι ζάντες ακτινωτές για καλύτερη συμπεριφορά στο χώμα και αυξημένη ανθεκτικότητα.



Κατά τα άλλα, η μοτοσικλέτα χρησιμοποιεί κοινά μέρη με την SRT 7800S όπως τον δικύλινδρο κινητήρα των 698 κ.εκ. Η απόδοση είναι 70 ίπποι και 70 Nm ροπής με ψεκασμό της Bosch και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι της Marzocchi εμπρός και μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω.



Ο εξοπλισμός είναι ακόμα ένα από τα δυνατά σημεία της μοτοσικλέτας καθώς διαθέτει LED φώτα, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, χούφτες τιμονιού, οθόνη TFT 7 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας, USB θύρα φόρτισης, Brembo δαγκάνες φρένων και θερμαινόμενα grip και σέλα.



Η νέα QJMotor SRT 700SX είναι διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 6.995 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 13:45:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button