Auto

Έκαψε μια McLaren με κουτιά από πίτσες (+video)

Μια εμπρηστική επίθεση σε ένα όχημα δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι εμπρηστές χρησιμοποιούν τα γνωστά μας γκαζάκια ή κάποια άλλη εύφλεκτη ύλη για να πετύχουν το στόχο τους. Κανείς ωστόσο δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να γίνει επίθεση σε κάποιο όχημα με… κουτιά από πίτσα.

Σε ένα προάστιο του Σίδνεϊ στην Αυστραλία, ένας μάλλον ερασιτέχνης εμπρηστής αποφάσισε να βάλει φωτιά σε μια σταθμευμένη McLaren 570S. Συνήθως ο ιδιοκτήτης του σπορ αυτοκινήτου το πάρκαρε μέσα στο γκαράζ του, ωστόσο αυτήν τη φορά επέλεξε να το αφήσει στο δρόμο, έξω από το σπίτι του γείτονά του.

Η κάμερα ασφαλείας που κατάγραψε το γεγονός, δείχνει ξαφνικά έναν άνδρα με κουκούλα να κρατάει στα χέρια του άδεια κουτιά από πίτσα και μια ομπρέλα και να πλησιάζει τη McLaren. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έβαλε φωτιά στα κουτιά και τα τοποθέτησε κάτω από το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Από ένα διπλανό σπίτι, ένας γείτονας προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά ρίχνοντας νερό, αλλά δεν τα καταφέρνει και η φωτιά φουντώνει.



Τελικά, η McLaren δε γλίτωσε από τις φλόγες και μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης και να φτάσει η πυροσβεστική είχε πάθει μεγάλες ζημιές. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το είχε βάλει σε αγγελία για να το πουλήσει πριν από μερικές ημέρες. Ευτυχώς, η McLaren ήταν ασφαλισμένη και οι ζημιές θα επισκευαστούν στο 100%. Πάντως, η αστυνομία συνέλεξε τα απομεινάρια από τα κουτιά πίτσας ως αποδεικτικά στοιχεία για να αναζητήσουν τον εμπρηστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-08 20:00:08

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button