
Έγκυος πρώην παίκτρια του GNTM |
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής διανύει η Ίλντα Κρόντη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι GNTM. Όπως αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day είναι έξι μηνώ έγκυος και σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.
“Είμαι πάρα πολύ καλά και ευτυχισμένη. Τώρα είναι το δεύτερο τρίμηνο. Νιώθω ότι πετάω. Η πρώτη φάση ήταν πιο δύσκολη. Είχα ζαλάδες, εμετούς και δεν είναι καλή διάθεση. Τώρα έχω ενέργεια για τα πάντα. Το μωρό πώς θα είναι” είπε αρχικά.
Δεν είναι ότι το είχαμε στο πλάνο. Ενώ το θέλαμε και οι δύο. Οπότε δεν ήταν τόσο ξαφνικό. Είχα μια μέρα καθυστέρηση και πήγαμε με τον σκύλο μια βόλτα. Κι όπως γυρνούσα πήρα το τεστ εγκυμοσύνης από το φαρμακείο. Σκέφτηκα ‘ας το δω εγώ και θα του το πω πιο μετά’. Δεν ξέρω πόση ώρα ήμουν μέσα. Απλώς βγήκα έξω και λέω ‘Γιώργο;’ και μου λέει ΄είσαι έγκυος!’ Κάπως θόλωσα.. Ήρθαν όλα μαζί” συνέχισε η Ίλντα Κρόντη.
“Είμαστε τρία χρόνια με τον σύντροφό μου. Είμαστε αγαπημένοι. Θα κάνουμε πολιτικό γάμο για το μωρό και μετά θρησκευτικό για να το ευχαριστηθούμε κι εμείς” πρόσθεσε.
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας
Δημοσιεύτηκε ! 2025-03-14 10:00:00