Αθλητικά

Άρχισαν τα όργανα για τον Κούγια

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αλέξη Κούγια και του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος».

Η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε εις βάρος του Κούγια και της πρώην πλέον ομάδας του (αποτελεί πλέον παρελθόν από τον προεδρικό της θώκο) για τη φραστική επίθεση του ποινικολόγου σε ανθρώπους της διοίκησης του Παναργειακού που βρίσκονταν στο στάδιο της Κορίνθου στις 16 Μαρτίου, στον αγώνα των δύο ομάδων για την 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε επειδή ο Κούγιας:

1) ως αξιωματούχος της ομάδας «ΠΑΣ Κόρινθος», παραβίασε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια που του είχε επιβληθεί (υπ’ αριθμ. 12/2024 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ). Το δε σωματείο είναι αντικειμενικά υπεύθυνο για τη μη τήρηση της ως άνω απαγόρευσης.

2) ως αξιωματούχος της ομάδας «ΠΑΣ Κόρινθος» που δεν είχε δικαίωμα να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, προ της ενάρξεως του αγώνα προέβη σε υβριστική συμπεριφορά προς θεατές και αξιωματούχους της ομάδας «Παναργειακός».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-02 16:50:21

Back to top button