Πολιτική

Άνοιξε η συζήτηση για διεξαγωγή debate και στον ΣΥΡΙΖΑ

Ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, θέματα που αφορούν την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας και του έκτακτου Συνεδρίου του κόμματος αναμένεται να απασχολήσουν την Κεντρική Επιτροπή, που συνεδριάζει στις 5 Οκτωβρίου. Παράλληλα, έπειτα από το debate στο ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν έντονες συζητήσεις για την διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας και ανάμεσα στους υποψηφίους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να γίνει δημόσια συζήτηση. Τι θα κάνουμε; Είναι δυνατόν να κρυφτούμε πάλι μέσα στα γραφεία; Όχι βέβαια. Η συζήτηση πρέπει να γίνει έξω», ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος στο OPEN. Βουλευτές και στελέχη που βρίσκονται στην πλευρά των «87» τοποθετούνται συνεχώς υπέρ μια τηλεμαχίας, όπως για παράδειγμα ο Χρήστος Γιαννούλης. Αλλά και εκτός της νέας πλειοψηφίας θετική άποψη έχει εκφράσει η Έλενα Ακρίτα.

O Παύλος Πολάκης έχει δηλώσει πως επιθυμεί να γίνει τηλεμαχία. Από τη στιγμή που ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κινείται αυστηρά προγραμματικά το βήμα της δημόσιας τηλεόρασης θα είναι η καλύτερη ευκαιρία.

«Και οι δύο υποψήφιοι έχουν πει ότι χρειάζεται μια τέτοια πολιτική συζήτηση. Θα δείξει ότι υπάρχουν πολιτικές προτάσεις και θα δημιουργήσει ενδιαφέρον συμμετοχής στη διαδικασία» ανέφερε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Ο Διονύσης Καλαματιανός είπε πως «debate πρέπει να γίνει και στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θέλουμε μονολόγους και ατομικές συνεντεύξεις, ο ΣΥΡΙΖΑ πρεπει να επανεκκινήσει, το πιστεύω».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-28 13:26:22

Back to top button