Auto

Άνοιξαν οι παραγγελίες του Jeep Avenger 4xe, δεν το λες φθηνό

Το Jeep Avenger ξεκίνησε την καριέρα του ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, κατακτώντας τον ευρωπαϊκό τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023. Τώρα, η νέα έκδοση 4xe έρχεται να συνδυάσει την υβριδική τεχνολογία με τετρακίνηση, προσφέροντας ένα ικανό κι ελκυστικό B-SUV.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για το λανσάρισμα του Jeep Avenger 4xe, καθώς τα μικρά 4κίνητα είναι όλο και πιο σπάνια στις μέρες μας. Η λήψη παραγγελιών είναι ήδη διαθέσιμη στην πρώτη ευρωπαϊκή αγορά, στην πολωνική, ενώ θα ενεργοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2024 και στην πατρίδα μας. Πόσο κοστίζει στην Πολωνία το χαριτωμένο 4×4; Ξεκινά από τα €33.245, ενώ όποιος επιλέξει το συλλεκτικό The North Face Edition, θα κληθεί να πληρώσει €38.730. 

Υπόσχεται ότι είναι πραγματικό Jeep και μάλιστα στο εξηλεκτρισμένο πνεύμα της εποχής

Συνολικά, θα κατασκευαστούν 4.806 Jeep Avenger 4xe The North Face Edition, όσο ακριβώς και το υψόμετρο του Mont Blanc. Θα αποτελέσει την κορυφαία έκδοση του μοντέλου και θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα αμαξώματος: Λευκό Snow, Μαύρο Volcan και Γκρι Storm, ενώ θα εξοπλίζεται με μαύρες ζάντες αλουμινίου 17” που θα κοσμούνται από χρυσές λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέα έκδοση «The North Face» για το Jeep Avenger 4xe

Θα υπάρχουν επίσης ειδικά γραφικά που αποτυπώνουν τις ισοϋψείς γραμμές του Mont Blanc, καθώς κι ειδικές προστατευτικές ποδιές. Ενώ το καπό θα κοσμεί αυτοκόλλητο με διττή χρησιμότητα: Αφενός θα εκμηδενίζει τις αντανακλάσεις του ήλιου, αφετέρου θα υπογραμμίζει με στιλ τη συνεργασία των δύο θρυλικών μαρκών.

Jeep Avenger 4xe

Ενώ ο λογότυπος 4xe συνεπάγεται επαναφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία στα μεγαλύτερα Jeep, στο Avenger ισοδυναμεί με το 3κύλινδρο υβριδικό σύνολο των 1,2 lt, που αποδίδει 136 ίππους. Άλλους 29 συνεισφέρει ο ηλεκτροκινητήρας που κινεί τους πίσω τροχούς, με τα 100 km/h να έρχονται από στάση σε 9,5”. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 194 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Jeep Avenger e-Hybrid, τετραγωνίζοντας τον κύκλο

Ο ηλεκτροκινητήρας ενεργοποιείται μέχρι τα 90 km/h, ενώ η πίσω ανάρτηση στην 4κίνητη έκδοση έχει αναβαθμιστεί σε πολλαπλών συνδέσμων. Η απόσταση από το έδαφος είναι πλέον στα 210 mm, 10 περισσότερα σε σχέση με τις προσθιοκίνητες εκδόσεις.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-25 23:15:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button