Πολιτική

Άννα Διαμαντοπούλου: Δεν δίνει «γραμμή» για Ανδρουλάκη ή Δούκα – Ζητά συνέδριο ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ

Δεν δίνει «γραμμή» στους πολίτες για το αν θα ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών για ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη ή Χάρη Δούκα η Άννα Διαμαντοπούλου .

Η κυρία Διαμαντοπούλου, μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε σήμερα Τετάρτη 9/10/2024 με τους κυρίους Δούκα και Ανδρουλάκη τις χαρακτήρισε πολύ σημαντικές για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ.

Όπως υπογράμμισε, στις εκλογές της περασμένης Κυριακής «αποτυπώθηκε μια νέα ανθρωπογεωγραφία, χρειάζεται συνέδριο ανασυγκρότησης. Δεν θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει. Προσωπικά έχω καταθέσει τις θέσεις μου. Πάμε ξανά κάλπες, να ψηφίσουν ότι θέλουν οι πολίτες».

Η Άννα Διαμαντοπούλου διέψευσε κατηγορηματικά σενάρια συζήτησης με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας κάποιου ρόλου της στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών.

Όπως τόνισε «κανένας ρόλος, καμία τέτοια συζήτηση. Θα είμαι εδώ», παραπέμποντας έτσι και στην δήλωση που έκανε μετά τις εκλογές της πρώτης Κυριακής.

To άρθρο Άννα Διαμαντοπούλου: Δεν δίνει «γραμμή» για Ανδρουλάκη ή Δούκα – Ζητά συνέδριο ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 17:29:43

Back to top button