Γυναίκα

Άννα Βίσση: Στο Λονδίνο με τον Νίκο Καρβέλα και τη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου

Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης, ο οποίος πριν λίγους μήνες έγινε πατέρας για τρίτη φορά στα 71 του χρόνια, αποκτώντας ένα αγοράκι με την 33χρονη σύντροφό του και τραγουδίστρια, Έλενα Φερεντίνου, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια.

Με την σταρ Άννα Βίσση με την οποία υπήρξε ζευγάρι για πολλά χρόνια, ο Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει τη Σοφία Καρβέλα, από την οποία έχει και δύο εγγόνια, ενώ από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια έχει αποκτήσει τον 15χρονο Ανδρέα.

Η Άννα Βίσση εξακολουθεί να έχει μια πολύ καλή σχέση με τον Νίκο Καρβέλα, όπως γνωστό ότι διατηρεί εξίσου καλές σχέσεις και με όλες τις γυναίκες που μπήκαν στη ζωή του μετά από εκείνη.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που τους έχουμε δει όλους μαζί σε εξόδους, ενώ αρκετές είναι και οι φορές που η Έλενα Φερεντίνου έχει παρακολουθήσει την Άννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Αυτές τις μέρες, Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου βρίσκονται στο Λονδίνο και όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Πολίτη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, το βράδυ της Τρίτης 28/5 όλοι μαζί απόλαυσαν ένα ήρεμο δείπνο.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-29 11:40:15

Back to top button