Showbiz

Άννα Βίσση: “Άμα δεν αισθανθείς αυτή την ενέργεια και αυτήν τη λέξη από… |


Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Άννα Βίσση, με αφορμή την μεγάλη συναυλία που παραχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (5/10) στο Καλλιμάρμαρο, αναφερόμενη στη μακρόχρονη πορεία της στη μουσική αλλά και στη σύνδεση που έχει με το κοινό.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά πως “Στη ζωή μου έχω βιώσει συγκινητικά συναισθήματα. Έχω εισπράξει επιτυχία, αναγνώριση, αλλά και αμφισβήτηση στη ζωή μου. Γι’ αυτό το να είσαι 66 χρονών, όπως είμαι σήμερα, και να μπαίνεις σε ένα ξεχειλισμένο Καλλιμάρμαρο… Δεν είναι το νούμερο, είναι αυτό που μου έδωσαν, το χειροκρότημα καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας, το ότι τραγουδούσαν τα πάντα, αγαπούν τα τραγούδια μου, τον Νίκο Καρβέλα που τα έγραψε, τον τρόπο που τα λέω, τον τρόπο που τα αισθάνομαι, το ότι τα ζω”.

Συμπλήρωσε, μάλιστα ότι “Άμα δεν αισθανθείς αυτή την ενέργεια και αυτήν τη λέξη από “κ”, δεν θα τη μεταφέρεις ποτέ στο κοινό. Σήμερα επιβεβαιώθηκα ότι αυτό που ονειρεύτηκα να γίνω, ήταν μια παθιάρα τραγουδίστρια, έγινα. Πάντα πίστευα ότι είμαι γεννημένη για να κάνω μουσική”.

Επιπλέον, η Άννα Βίσση σημείωσε πως “Είναι η τόλμη που έχω να μην ακούω και να μην αφουγκράζομαι αρνητικά και συντηρητικά πράγματα. Με έβριζαν κάποτε ότι τόλμησα πολύ, ότι ξύρισα το κεφάλι μου. όχι όλοι αλλά υπήρχε και πολύ φανατικό κοινό και πολύ προχωρημένο κοινό από τότε και που σήμερα όλος ο κόσμος πια αγαπά αυτά τα τραγούδια και λένε ότι ήμασταν προχωρημένοι με τον Καρβέλα… Μακάρι να μην γεννηθεί ξανά άλλη Άννα Βίσση! Δεν σκέφτομαι τον τίτλο “απόλυτη Ελληνίδα σταρ”, δεν το αισθάνομαι ως βάρος. Είναι ωραίο, μου αρέσει, με τιμάει, με φτιάχνει, αλλά δεν ζω με αυτό”


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 11:55:00

Back to top button