Γυναίκα

Άκης Σακελλαρίου: «Έγινα σιδερένιος» λέει ο ηθοποιός μετά το τροχαίο και την εγχείρηση που έκανε

Ο Άκης Σακελλαρίου αναρρώνει μετά την εγχείρηση που έκανε. Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο.

Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο Άκης Σακελλαρίου μετρά αντίστροφα για να πάρει εξιτήριο. Όπως ανέφερε ο ίδιος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πηγαίνει καλά. Το τροχαίο είχε σημειωθεί το βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου του 2024. Ο ηθοποιός παρασύρθηκε από λεωφορείο στη λεωφόρο Συγγρού και έσπασε το πόδι του. Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να αναβληθεί το ίδιο βράδυ η θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου στην οποία ο Άκης Σακελλαρίου πρωταγωνιστεί.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός μετά το χειρουργείο: «πήγε καλά η εγχείρηση. Παίρνω πολλά φάρμακα βέβαια. Έγινα «σιδερένιος» κυριολεκτικά. Ας το πούμε και με λίγο χιούμορ. Έχω στο πέλμα μου, λάμες, βίδες και βελόνες, αλλά είμαι μια χαρά καθώς πέτυχε η εγχείρηση.

Η εταιρεία παραγωγής θα βγάλει νέα ανακοίνωση σύντομα. Δεν γνωρίζω ακόμη πότε θα πάρω εξιτήριο αλλά θα βγω σύντομα καθώς είμαι καλά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς. Έκαναν εξαιρετική δουλειά και είναι υπερήρωες» ανέφερε ο ηθοποιός.

Την είδηση για το ατύχημα έκανε αρχικά γνωστή το θέατρο που πρωταγωνιστεί ο Άκης Σακελλαρίου, με ανάρτηση στα social media το βράδυ της Δευτέρας (16-09-2024).

«Έκτακτη ανακοίνωση λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του αγαπητού σε όλους μας και ιδιαίτερα αξιόλογου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αποψινή θεατρική παράσταση “Ικέτιδες” του Αισχύλου, αναβάλλεται.

 

To άρθρο Άκης Σακελλαρίου: «Έγινα σιδερένιος» λέει ο ηθοποιός μετά το τροχαίο και την εγχείρηση που έκανε δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 11:37:23

Back to top button