Ελλάδα

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης εν μέση οδώ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 14χρονη από τη Βούλα όταν δέχτηκε βίαιη επίθεση από ομάδα συμμαθητριών της, στη Γλυφάδα. To περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου (21/9), στην οδό Λαζαράκη, έξω από γνωστό κατάστημα ένδυσης. Στην ομάδα που της επιτέθηκε συμμετείχαν και κάποια αγόρια από το ίδιο σχολείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες που το κορίτσι δέχεται επίθεση από συμμαθήτριές της. Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΑΤ Γλυφάδας.

Δείτε πως περιγράφει την επίθεση στο Notia.gr, ο πατέρας της:

«Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας γυμνασίου του Δήμου Βούλας για 2η φορά σε διάστημα δυο εβδομάδων από ομάδα 25 και πλέον ανηλίκων παιδιών πρωτοστατούντων δύο μαθητριών του ίδιου γυμνασίου (γνωστό το ποιόν των παιδιών και των γονέων αυτών) στην περιοχή της Γλυφάδας χθες Σάββατο βράδυ και 07/09 το προηγούμενο.

Κλήθηκαν μέσω κλειστής ομάδας στο Instagram 25-40 άτομα από όλη την Αττική που εντόπισαν το κορίτσι το οδήγησαν δια της βίας σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν άνευ αιτίας από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν βίαια να την χτυπούν να την φτύνουν, να επιδιώκουν να την γδύσουν, να της κάψουν τα μαλλιά.
Έγιναν όλες οι ενέργειες σε συνέχεια και παλιότερων, μήνυση χθες στο ΑΤ Γλυφάδας (ποινική δίωξη) και σε όλες τις ενεχόμενες οικογένειες στις αξιόποινες αυτές πράξεις καθώς και στα ανήλικα τέκνα αυτών που συμμετείχαν με οιονδήποτε τρόπο στο συμβάν.

Φίλοι γονείς σας προτρέπω να αναλάβετε δράση σε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο αντίστοιχο περιστατικό, τα παιδιά μας. Κινδυνεύουν πραγματικά, το θύμα εν προκειμένω είναι μια αριστούχα μαθήτρια που δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ με την συμπεριφορά της, τουναντίον και ίσως αυτό, το ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα να είναι η αιτία των εξαιρετικά δυσάρεστων γεγονότων που βιώνει».

Πηγή: Notia.gr


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 21:28:09

Back to top button