Αστρολογία

Τα 4 ζώδια που κρατούν για πάντα τους δεσμούς με την οικογένεια τους

Αυτά τα ζώδια κρατούν πολύ στενούς δεσμούς με την αγαπημένη τους οικογένεια.
Αυτά ζώδια είναι πολύ κοντά με την οικογένεια του και έχουν ανάγκη από στενή επαφή και επικοινωνία. Τους αρέσει πολύ να μαζεύονται τις Κυριακές και να τρώνε όλοι μαζί ή να μιλάνε σχεδόν καθημερινά στο τηλέφωνο. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια και διαβάστε την παρακάτω ανάλυση:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρώτος στη λίστα μας και όχι άδικα. Αν ο Καρκίνος είναι γνωστός για κάτι (θετικό πάντα), αυτό είναι η μεγάλη του αγάπη για την οικογένεια, η απόλυτη λατρεία, πίστη και αφοσίωση που έχει στους δικούς του ανθρώπους. Τους βάζει πάνω και από την ζωή του την ίδια. Η οικογένεια για τον Καρκίνο είναι ιερή.
ΛΕΩΝ
Ο Λέοντας προστατεύει την οικογένειά του όπως το λιοντάρι την αγέλη του. Λατρεύει τους δικούς του ανθρώπους και τρελαίνεται να περνάει χρόνο μαζί τους. Ειδικά τα παιδιά του ή τα ανίψια του, τα έχει στα οπα οπα και τα κακομαθαίνει με δώρα και χατίρια.

ΚΡΙΟΣ
Μην σε εκπλήσσει που βλέπεις τον Κριό στο άρθρο αυτό. Να ξέρεις ότι μπορεί γενικά να θέλει να είναι ανεξάρτητος και ελεύθερος, ωστόσο είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του. Μην τολμήσεις να θίξεις κάποιον δικό του άνθρωπο, μαύρο φίδι που σε έφαγε! Θα πέσει να σε φάει! Σαφώς και θέλει να περνάει χρόνο με τους δικούς του, απλά δεν τους “πνίγει” όπως ο Καρκίνος για παράδειγμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός λατρεύει την οικογένειά του. Γίνεται ασπίδα για εκείνους. Τους έχει ψηλά, τους φροντίζει και περνά χρόνο μαζί τους. Τους εμπιστεύεται, ξέρει ότι μπορεί να τους ανοιχτεί και τους έχει ψηλά. Γενικά τον θεσμό της οικογένειας, τον έχει ψηλά ο Σκορπιός. Κάνει τα πάντα για τους δικούς του ανθρώπους. Από τη στιγμή που είσαι μέλος της οικογένειάς του, είσαι αυτόματα και κάτω από τα “φτερά” του.
astrology.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2024-02-15 12:01:15

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button