Showbiz

Σφοδρή σύγκρουση Τζίμα – Πρετεντέρη στο Δελτίο Ειδήσεων του Mega: “Νοιάζει… |


Σε ανεβασμένους τόνους σχολιάστηκε το ρεπορτάζ του Σωτήρη Μπολάκη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega, στο οποίο ο δημοσιογράφος αναφερόταν στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το μέτωπο της αριστεράς και της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, ο Σωτήρης Μπολάκης προσέθεσε κάποιες πληροφορίες στο ρεπορτάζ, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να παίρνει το λόγο και να διορθώνει κάτι που ειπώθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα. “Λοιπόν, για να διορθώσουμε δυο πράγματα που ειπώθηκαν. Το πρώτο είναι ότι, δεν θυμάμαι ποιος στο ρεπορτάζ, επικαλέστηκε το παράδειγμα του Βίλλυ Μπραντ ως δημάρχου του Βερολίνου. Να εξηγήσουμε ότι ο Βίλλυ Μπραντ ήταν επιτυχημένος δήμαρχος του Βερολίνου, σε ένα διαφορετικό εντελώς πολιτικό σύστημα και έγινε υποψήφιος καγκελάριος και μετά καγκελάριος, όταν τελείωσε η θητεία του από δήμαρχος Βερολίνου. Δεν ήταν δήμαρχος και ταυτόχρονα υποψήφιος καγκελάριος” ανέφερε ο δημοσιογράφος με τη Ράνια Τζίμα να σημειώνει άμεσα:

“Καλά, πάντως αυτό δεν είναι διόρθωση προς το ρεπορτάζ του MEGA γιατί αυτό είναι το παράδειγμα που δίνει η πλευρά του κ. Δούκα”. Η απάντηση του Γιάννη Πρετεντέρη ήταν πως “Να σου πω κάτι; Δεν με ενδιαφέρει να διορθώνω το ρεπορτάζ του MEGA, με ενδιαφέρει να διορθώνω αυτό που άκουσα”.

Σε πιο έντονο τόνο, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων προσέθεσε: “Ναι, εγώ όμως το ξεχωρίζω από ποιον έρχεται αυτό. Δεν το λέμε εμείς αυτό”, με τον Σωτήρη Μπολάκη να επισημαίνει: “Μα συγγνώμη, ήταν υποψήφιος ενόσω ήταν δήμαρχος. Το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Ήταν υποψήφιος για καγκελάριος, πήγε σε ανώτερο ακόμη επίπεδο, ενώ ήταν δήμαρχος. Τελείωνε μεν η θητεία του αλλά ήταν ακόμα δήμαρχος. Δεν το λέει το ρεπορτάζ, τον επικαλέστηκε ο κ. Δούκας τον Βίλλυ Μπραντ”.

“Ε, αυτό προσπαθώ τόση ώρα να πω” σημείωσε η Ράνια Τζίμα, με τον Γιάννη Πρετεντέρη να λέει πως “Δεν με νοιάζει ποιος το είπε” και τη δημοσιογράφο να απαντά: “Όχι, έχει σημασία βρε Γιάννη μου” για να λάβει το σχόλιο του Γιάννη Πρετεντέρη ότι “Μα δεν με νοιάζει ποιος το είπε”.

Άμεσα η Ράνια Τζίμα ανέφερε: “Ε πως; Δεν νοιάζει εσένα, νοιάζει εμάς όμως που δουλεύουμε εδώ. Νοιάζει εμάς, γιατί δεν μπορεί να λέμε ότι διορθώνουμε κάτι που έχουμε πει εμείς ενώ το λέει η πλευρά ενός υποψηφίου” με τον Σωτήρη Μπολάκη να συμπληρώνει ότι “Με νοιάζει και μένα, Γιάννη γιατί εγώ έγραψα το σπικάζ, οπότε νομίζω ότι μπορώ να υπερασπιστώ το ρεπορτάζ”.

Αμέσως μετά ο Γιάννης Πρετεντέρης υπογράμμισε ότι “Δεν είπα ότι διόρθωσα κανέναν από εσάς. Διόρθωσα αυτό που ειπώθηκε” και την παρουσιάστρια να λέει: “Ε, δεν ειπώθηκε από εμάς λοιπόν αυτό”.

“Από τον Βίλλυ Μπραντ ή όποιον άλλον” σημείωσε καταληκτικά ο Γιάννης Πρετεντέρης.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-02 21:39:54

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button