Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023


Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Σήμερα σε ενδιαφέρει να συναναστραφείς με άτομα που έχουν ένα ευρύ φάσμα τρόπου ζωής, υπόβαθρου και απόψεων και τα ενδιαφέροντα σου είναι διαφορετικά. Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν την απόλαυση σχέσεων που αγκαλιάζουν την ατομικότητα και την ελευθερία της έκφρασης. Δημιουργικές σκέψεις και ιδέες στα εργασιακά διευκολύνουν τη μέρα αλλά και τα σχέδια σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου ανανεώνεται και εάν είσαι μόνη απολαμβάνεις το φλερτ και ανοίγεσαι απέναντι σε ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα.
Ταύρος
Σήμερα μπορείς να συζητήσεις για τα σχέδια σου με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να επηρεαστείς θετικά απ’ τις απόψεις τους. Οι ενέργειες της ημέρας είναι χαρούμενες και φιλικές. Οι σκέψεις σου είναι ξεκάθαρες κυρίως αυτές που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, την καριέρα και τα χρήματα. Έρχεσαι στο επίκεντρο και γίνεσαι περιζήτητη αυτή τη στιγμή. Αρχίζετε με τον ερωτικό σύντροφο σου να κάνετε σχέδια για τις χαρούμενες εορταστικές μέρες που έρχονται και η βραδιά κυλά όμορφα και τρυφερά. Εάν είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και μαγνητίζει τους πάντες.
Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις προωθούν την προσοχή σου στους ευρύτερους στόχους και τα όνειρα σου. Οι δραστηριότητες που διευρύνουν το μυαλό σου είναι μια ισχυρή έλξη ή εμφανίζονται ευκαιρίες μάθησης. Οι συζητήσεις έχουν ενδιαφέρον κυρίως στα εργασιακά. Μια υγιή απόδραση με τον αγαπημένο σου ή οργάνωση ενός ταξιδιού ανεβάζει τη διάθεση και τον ερωτισμό σας. Εάν είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις που πιθανά να σχετίζονται με άτομα του παρελθόντος.
Καρκίνος
Η Σελήνη σε μια φιλική θέση για σένα, ενθαρρύνει μια υγιή ενδοσκόπηση. Βρίσκεις τα κρυμμένα στρώματα μιας κατάστασης ή ενός ατόμου που σήμερα είναι πιο ενδιαφέροντα. Μπορείς κάλλιστα να σκεφτείς δημιουργικές μεθόδους για να αντιμετωπίσεις προβλήματα και οριστικές λύσεις στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αρχίζει να βρίσκει τη σταθερότητα της και κάνετε κοινά όνειρα και σχέδια. Εάν είσαι μόνη, ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζετε η μέρα καθώς νέοι άνθρωποι προστίθενται στην καθημερινότητα σου.
Λέων
Έχεις την τάση σήμερα να απορροφάς περισσότερα από τους άλλους με τη διέλευση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα. Πολύτιμες πληροφορίες συμπληρώνουν το πάζλ και σου δίνονται απαντήσεις και κατευθύνσεις. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου κυλά ήρεμα και τρυφερά κάνοντας κοινά σχέδια και εξομολογήσεις. Εάν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα και ενίσχυσε την κοινωνικότητα σου. οι επόμενες μέρες κρύβουν ενδιαφέρον.
Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου κι εσύ ανακαλύπτεις πολύτιμες πληροφορίες ή σημαντικές λεπτομέρειες. Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει την προσπάθεια να τελειοποιήσεις μια ειδική αναζήτηση. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για ιδιαίτερη προσοχή στα εργασιακά, την αυτό- φροντίδα και τις καθημερινές υποθέσεις σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνει τα πάνω της και σε κάνει να νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής. Εάν είσαι μόνη, εκπλήξεις πλαισιώνουν τη μέρα σου.
Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς και του παιχνιδιού ενθαρρύνοντας το πνεύμα σου, το μοίρασμα της ευτυχίας και της διασκέδασης. Είναι μια ιδανική μέρα για δημιουργικές ιδέες και επικοινωνία. Είναι πιο εύκολο να αξιοποιήσεις τα κίνητρα χωρίς πολλές φανφάρες, να εμπνεύσεις και να εμπνευστείς. Οι διελεύσεις της μέρας υποστηρίζουν την αξιοποίηση των ταλέντων και δεξιοτήτων σου. Η συναισθηματική σου ζωή φέρνει και κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.
Σκορπιός
Τα προσωπικά ζητήματα έρχονται σήμερα στο επίκεντρο και αποκτάς εικόνα για τα βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες σου. Μπορεί να είσαι λιγότερο τολμηρή σήμερα με τη Σελήνη στον ασφαλή 4ο ηλιακό σου οίκο όλη μέρα. Αυτή η διέλευση σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη την ανάγκη να μείνεις σπίτι ή να αφιερώσεις χρόνο σ’ αυτό. Οι ιδέες ή οι συζητήσεις μπορούν να σε παρακινήσουν να αναπτύξεις περεταίρω ταλέντα ή να ενισχύσεις το εισόδημα σου.
Τοξότης
Οι συζητήσεις και οι συλλογισμοί είναι αξιοσημείωτοι σήμερα και χρήσιμοι. Τα κομμάτια ενός πάζλ μπορεί να ενωθούν διανοητικά. Η μέρα σου εμπνέει το ενδιαφέρον για τους άλλους και αυξάνει την επιθυμία σου για συνεργασία. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου διεγείροντας την περιέργεια σου και ανοίγοντας ευκαιρίες για να συνδεθείς με νέες ιδέες και νέα ενδιαφέροντα. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και αρχίζεις να ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου.
Αιγόκερως
Ενώ η μέρα ευνοεί το να νιώθεις άνετα με το δικό σου τρόπο μπορεί να είναι μια μέρα αποκάλυψης. Οι αναμνήσεις είναι πιο ζωντανές και μπορούν να επηρεάσουν την τρέχουσα σκέψη και έργα σου. Το να μαθαίνεις νέα πράγματα για τις εσωτερικές σου ανάγκες είναι επίσης ικανοποιητικό. Η αντιμετώπιση πρακτικών σου θεμάτων στα εργασιακά έρχεται με φυσικό τρόπο μέσω της διαίσθησης σου. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις ισορροπίες της και αν είσαι μόνη, προμηνύονται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Υδροχόος
Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη όλη μέρα και πιθανότατα έχεις γεμίσει συναισθηματική φόρτιση και λαχταράς μια ισχυρότερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου. Σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες, να πειραματιστείς και να μάθεις. Ο καταιγισμός ιδεών λειτουργεί θαυμάσια και οι διελεύσεις είναι καλές για να συνδεθείς με συναδέλφους και γνωστούς. Αρχίζεις να διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν και αφορούν τη συναισθηματική σου ζωή.
Ιχθύες
Αρχίζεις να βλέπεις επιλογές που δεν είχες αντιληφθεί στο παρελθόν, ιδιαίτερα σχετικά με τους μεγαλύτερους στόχους σου, τη φήμη ή την καριέρα σου. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να βασιστείς σε προηγούμενες εμπειρίες και σοφία για να χειριστείς της λεπτομέρειες του παρόντος. Ταυτόχρονα είναι σημαντικό να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις. Ανακτάς τις ισορροπίες σου στα συναισθηματικά και αναλαμβάνεις τον απόλυτο έλεγχο τους.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: Istock


Εχει Δημοσιευθεί :2023-12-23 00:09:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button