Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου 2024


Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Ενώ οι σημερινές ενέργειες είναι περίπλοκες, οδηγώντας σε στην ανάγκη για μικρές προσαρμογές, νιώθεις πιο ανοιχτός και χαρούμενος όσο προχωρά η μέρα. Η τρέχουσα διέλευση του Ήλιου απ’ τον 4ο οίκο σου, σε ενθαρρύνει να απολαύσεις την προσωπική σου ζωή, το σπίτι και την ξεκούραση. Ωστόσο με μια μικρή προκλητική όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα νωρίς σήμερα, μπορεί να είναι κάνει απαραίτητες κάποιες βελτιώσεις στα σχέδια σου. Οι φόβοι ότι θα χάσεις την κοινωνική σου ζωή ή το άγχος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις περιορισμένος ή σε αδιέξοδο. Μπορεί να νιώσεις υπερβολική προσκόλληση σε ένα έργο ή μια σχέση.
Ταύρος
Η τρέχουσα διέλευση του Ήλιου σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις ποικιλία και ψυχική διέγερση αυτές τις μέρες. Οι ανησυχίες που κρατάς μακριά για τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου, την πορεία της ζωής σου, την καριέρα ή τη φήμη σου είναι η πιθανή ρίζα των σημερινών εντάσεων, καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια τεταμένη όψη. Αντί να ενδώσεις στην παρανοϊκή σκέψη, βάλε στόχο να εστιάσεις σε αδύναμες περιοχές και να τις διορθώσεις με ένα βήμα τη φορά. Αυτό που είναι πλέον θεραπευτικό είναι η δέσμευση για συστηματική επίλυση μικροπροβλημάτων. Μπορεί να υπάρχει μια κάπως εμμονική τάση σε ορισμένες πτυχές.
Δίδυμοι
Στο πρώτο μέρος της ημέρας κάτι μπορεί να απασχολεί το μυαλό σου όπως ένα ηθικό δίλημμα, ανησυχία πιθανώς οικονομική, ή αβεβαιότητα για το επόμενο βήμα σου. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες ευκαιρίες και ίσως χρειαστεί να κάνεις μια μικρή προσαρμογή για να επιστρέψεις σε καλό δρόμο. Μπορεί να αντιμετωπίσεις διαφωνίες σχετικά με τις δαπάνες, τις αξίες και το σεβασμό ή υπάρχει μια εσωτερική μάχη καθώς αμφισβητείς τον εαυτό σου ή τις πρόσφατες επιλογές σου. Εάν οι γύρω σου είναι δυσαρεστημένοι, προσπάθησε να σκεφτείς στρατηγικές για να επιλέξεις μια πλευρά ή να πάρεις θέση, καθώς το να το παίζεις και στα δύο ταμπλό χρησιμεύει απλώς για να περιπλέξει περισσότερο τη ζωή σου.
Καρκίνος
Μπορεί να υπάρξει ένα έναυσμα για ένα άλυτο, προϋπάρχον θέμα στο πρώτο μισό της ημέρας. Εάν αισθάνεσαι ότι σε οδηγεί η επιθυμία να εξαλείψεις δυσάρεστα στοιχεία του παρελθόντος, προσπάθησε να σχεδιάσεις μια στρατηγική αντί να βιάζεις τα πράγματα. Μπορεί να προκύψει ένταση σε καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ένοχος ή παραμελημένος, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να έρθεις σε επαφή με αυτό που μπορεί να υπονομεύει την ευτυχίας σου. Πρόσεξε επίσης για ασαφή προβλήματα που βασίζονται σε φόβους προδοσίας, ζήλιας ή αγανάκτησης.
Λέων
Η τρέχουσα διέλευση του Ήλιου σε ενθαρρύνει να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για να αποσυμπιεστείς και να αναπληρώσεις την ενέργεια σου. Ωστόσο ο Ήλιος σχηματίζει μια άβολη γωνία με τον Πλούτωνα νωρίς σήμερα και μπορεί να υπάρξουν προσωρινά εμπόδια στην ξεκούραση και τη θεραπεία σου. Ο Πλούτωνας στον 7ο οίκο σου, μπορεί να αφορά φόβους για αλλαγές σε μια σχέση. Μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι πρέπει να προσεγγίσεις διακριτικά ένα θέμα αντί να το αντιμετωπίσεις σωστά, αλλά μη φοβάσαι να εξερευνήσεις τα συναισθήματα σου πριν τα εκφράσεις.
Παρθένος
Είναι σημαντικό για σένα να ενημερώνεσαι για τη δουλειά ή ότι αφορά την υγεία σου. Ωστόσο αυτή η ιδιαίτερη προσοχή μπορεί να είναι υπερβολική ή να προκαλέσει ένταση στο πρώτο μισό της ημέρας. Αν κάτι μείνει στον αέρα είναι απαραίτητο να περιμένεις λίγο. Με τον κοινωνικό σου τομέα στο επίκεντρο αυτές τις μέρες, η ανάγκη σου να συνδεθείς με εκείνους με τους οποίους μοιράζεσαι κοινές φιλοδοξίες βρίσκεται στο προσκήνιο. Αν και είσαι γενικά πιο αισιόδοξος απ’ ότι συνήθως, μια διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα νωρίς σήμερα μπορεί να είναι τεταμένη και ίσως θα πρέπει να προσέχεις για αποφάσεις που βασίζονται στο φόβο.
Ζυγός
Βρίσκεσαι σε ένα δυνατό κύκλο καριέρας και ευθυνών, αλλά οι ενέργειες νωρίς σήμερα μπορούν να σε τραβήξουν λίγο πίσω. Διασχίζοντας αυτή τη στιγμή την κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, ο Ήλιος σχηματίζει μια άβολη όψη με τον Πλούτωνα σήμερα, δημιουργώντας μια προσωρινή καθυστέρηση. Στην ιδανική περίπτωση, αυτή η ενέργεια σε βοηθά να κατευθύνεις την προσοχή σου σε τομείς όπου μπορείς να κάνεις βελτιώσεις. Μπορεί να υπάρχουν πιο ουσιαστικές απαιτήσεις για το χρόνο σου, αφήνοντας σου λιγότερες ευκαιρίες να κυνηγήσεις τα ενδιαφέροντα σου.
Σκορπιός
Η ανάγκη σου για περισσότερο χώρο για ανακάλυψη είναι έντονη με την τρέχουσα διέλευση του Ήλιου, με έμφαση στον τομέα του πνεύματος σου. Σήμερα τα συναισθήματα είναι περίπλοκα και ο αυτοπεριορισμός μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Οι γύρω σου μπορεί να προσπαθούν να τραβήξουν τα νήματα ή μπορεί να παλεύεις με τους φόβους σου να κάνεις μια αλλαγή τώρα, καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια άβολη όψη νωρίς σήμερα. Άφησε τα μυστήρια να ξετυλιχθούν αργά αντί να πιέσεις κάτι που δεν είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί. Αν και μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέρα για συγκέντρωση, μπορείς να είσαι παραγωγικός αν το βάλεις στο μυαλό σου.
Τοξότης
Δώσε μεγάλη έμφαση στον 8ο οίκο σου, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για να χτίσεις στρατηγικές ζωής και να μάθεις περισσότερα για τα κίνητρα και τις εσωτερικές σου ορμές. Ωστόσο μια όψη Ήλιου – Πλούτωνα νωρίς σήμερα, μπορεί να υποδηλώνει υπερβολική σκέψη. Οι ανησυχίες για τις επικοινωνίες, τη μάθηση, τις καθημερινές υποθέσεις και την παραμονή στην κορυφή μπορεί να εμφανιστούν έντονα. Φρόντισε τον εαυτό σου και κάνε ένα διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη. Είναι καλή ιδέα να ανασυνταχτείς ή να αφιερώσεις χρόνο για αυτό που πραγματικά έχει σημασία.
Αιγόκερως 
Με την τρέχουσα έμφαση στον 7ο οίκο σου, συνήθως επικρατεί ένα κοινωνικό, φιλικό και συμβιβαστικό κλίμα. Το να βελτιώσεις τις σχέσεις σου ή να φέρεις περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Στο πρώτο μισό της ημέρας ωστόσο, ο Ήλιος σχηματίζει μια προκλητική όψη με τον Πλούτωνα και υπάρχει μια τάση να μένει κανείς σε θέματα που δεν βρίσκουν άμεση επίλυση. Ωστόσο είναι μάλλον καλύτερο να εστιάσεις σε εκείνα τα πράγματα που μπορείς να ελέγξεις και να εργαστείς για τα προβλήματα με ένα βήμα τη φορά. Προσπάθησε να μην αφήσεις την ανησυχία για τα οικονομικά να κυριεύσει τη μέρα σου.
Υδροχόος
Δίνεις μεγάλη έμφαση στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και είναι μια καλή στιγμή γενικά, να βελτιώσεις τα πράγματα στη ζωή σου. Ωστόσο στο πρώτο μισό της ημέρας ασαφείς ανησυχίες και ενοχές μπορούν να επηρεάσουν την παραγωγικότητα σου. Μπορεί να εμφανιστούν εναλλακτικές λύσεις που θα σε οδηγήσουν στο να αμφισβητήσεις τα τρέχοντα σχέδια, τους στόχους ή τις μεθόδους σου. Οι αμφιβολίες μπορεί να σε βαρύνουν περισσότερο απ’ το συνηθισμένο με τη διέλευση του Ήλιου Πλούτωνα, αλλά είναι κάτι προσωρινό.
Ιχθύες
Με μεγάλη έμφαση στον τομέα της δημιουργικότητας σου, λαμβάνεις προτροπές για να εξερευνήσεις τρόπους έκφρασης. Νωρίς σήμερα, ο Ήλιος σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα, προκαλώντας κάποια ένταση εάν αντιστέκεσαι στην αλλαγή. Η διαχείριση των συναισθημάτων μπορεί να περιλαμβάνει την εστίαση σε μικρά προβλήματα και στη συνέχεια να προχωρήσεις. Εξέτασε τους φόβους σου, αλλά μη μένεις σ’ αυτούς για καλύτερα αποτελέσματα σήμερα. Το να σκέφτεσαι ή να ασχολείσαι με άλυτα θέματα από το παρελθόν σου μπορεί να επηρεάσει την απόλαυση του παρόντος.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Εχει Δημοσιευθεί :2024-06-22 07:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button