Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Το πρωινό σήμερα είναι καλό για να διορθώσεις ρήγματα στις σχέσεις, Ή για να αναθεωρήσεις την οικονομική σου κατάσταση. Εκπέμπεις θεραπευτική ενέργεια προς τους τρίτους και αυτό σε κάνει να φαίνεσαι ακόμα πιο γοητευτική. Η Αφροδίτη κατευθύνεται στον ηλιακό 9ο οίκο σου σήμερα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 23.01. Αυτή η μετακίνηση θα σε κάνει να εστιάσεις την προσοχή σου σε νέα χόμπι, νέες απολαύσεις, νέους ανθρώπους. 
Ταύρος
Σήμερα θα ανακαλύψεις μια κρυφή πτυχή του εαυτού σου. Μια σχέση σου θα σε βοηθήσει σε αυτό. Και έτσι θα νιώσεις αμέσως πιο δυνατή. Οι άλλοι σε εμπιστεύονται πιο εύκολα πια.  και μπορεί να καταλήξεις σε μια ευτυχισμένη συμφωνία. Η Αφροδίτη μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα και μέχρι τις 23/1 είσαι σε καταπληκτική θέση για να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου και την προσωπική σου ζωή. Μια ορθολογική, ελαφριά προσέγγιση σε πιο βαριά θέματα μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα συναισθήματα σου και να καταλήξεις σε συμφωνίες με άλλους. Μια σχέση μπορεί να πάρει ώθηση από εμπιστευτικές ή προσωπικές διευκρινήσεις.
Δίδυμοι
Ρίχνεσαι σε αυτό που αγαπάς και αυτό μπορεί να αποσπά την προσοχή, αν αυτό που αγαπάς δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Οι σχέσεις μπορεί να σου καταναλώνουν ενέργεια με θετικό κυρίως τρόπο, ή μπορεί να απολαμβάνεις να τυλίγεσαι γύρω από ένα μυστήριο. Με την Αφροδίτη να κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου σήμερα, η απόλαυση των άλλων και η κοινωνική σου ζωή ενισχύονται τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες για βελτίωση των σχέσεων ένας προς έναν και είσαι σε εξαιρετική θέση για διαπραγματεύσεις, συμβουλές και συμφωνίες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης που θα διαρκέσει έως τις 23/1.
Καρκίνος
Μπορεί να υπάρχει η επιθυμία να μοιραστείς μια πεποίθηση, ένα όνειρο ή μια παράδοση με κάποιον που σε ενδιαφέρει ή μπορεί να εξετάσεις τρόπους βελτίωσης ή να προχωρήσεις και οι στρατηγικές που θα βρεις τώρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα πετυχημένες. Σήμερα η Αφροδίτη επίσης μετακινείται επηρεάζοντας τον ηλιακό 6ο οίκο σου για μια διαμονή έως τις 23/1. Μέχρι τότε ίσως μπορέσεις να ισορροπήσεις και να απολαύσεις τις καθημερινές σου ρουτίνες. Είναι μια καλή στιγμή για να φέρεις αρμονία στην καθημερινή σου ζωή ή στο εργασιακό περιβάλλον σου.
Λέων
Μπορεί να αναγνωρίσεις συναισθηματικά εμπόδια σήμερα και να βρεις τρόπους να τα ξεπεράσεις. Ευτυχώς οι αποφάσεις σου βελτιώνονται καθώς αυξάνεται η αυτοκατανόηση. Επίσης η άνεση σου με τον εαυτό σου τείνει να ελκύει τους άλλους σε σένα. Η παραγωγικότητα μπορεί να είναι ασυνήθιστα υψηλή με τα κίνητρα σου να αυξάνονται. Η σημερινή μέρα φέρνει επίσης την Αφροδίτη σε μια αρμονική, υποστηρικτική σχέση με το ζώδιο σου. Αυτή η διέλευση φέρνει ελαφρότητα, ζεστασιά και χάρη στη ζωή σου και είναι ιδιαίτερα καλό για τις δυνάμεις έλξης σου.
Παρθένος
Η αποκαλυπτική δυναμική μπορεί να εμφανιστεί έντονα σε μια στενή σχέση σήμερα, να δυναμώσει τα πράγματα ή να εντείνει τα ρομαντικά συναισθήματα. Σε ότι κι αν ρίχνεις την ενέργεια σου τώρα φαίνεται να απαιτεί περισσότερα από εσένα, αλλά είναι επίσης ευχάριστο. Σήμερα επίσης η Αφροδίτη περνά στον 4ο ηλιακό σου οίκο για μια διαμονή μέχρι τις 23/1. Έχεις μια ισχυρότερη επιθυμία και δυνατότητες για αρμονία στο σπίτι ή στην προσωπική σου ζωή κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Παίρνεις μια ώθηση στην αίσθηση του εαυτού σου και στο εσωτερικό απόθεμα θάρρους ή αίσθημα αφθονίας τις επόμενες εβδομάδες.
Ζυγός
Η δύναμη του χαρακτήρα σου λάμπει σήμερα. Οι δουλειές στο σπίτι, η συντήρηση των αντικειμένων και των τιμαλφών σου και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες είναι πλέον ευχάριστες. Η σημερινή μέρα φέρνει επίσης την Αφροδίτη τον τομέα της επικοινωνίας σου. Μέχρι τις 23/1 αυξάνεται η ανάγκη σου να μοιραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Υπάρχουν οφέλη από τις σπουδές, τα ψυχικά σου ενδιαφέροντα και τις επικοινωνίες σου. Απολαμβάνεις επίσης περισσότερο αυτά τα πράγματα! Μπορεί να λάβεις ευχάριστα νέα ή να λάβεις θετική δημοσιότητα.
Σκορπιός
Η τόνωση του εσωτερικού σου εαυτού σε βοηθά να εκφραστείς πιο δημιουργικά και από καρδιάς σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να προσελκύσεις θετική ενέργεια στη ζωή σου. Η σημερινή μέρα φέρνει επίσης την Αφροδίτη στον τομέα των πόρων και των αξιών σου. Μέχρι τις 23/1, η Αφροδίτη εδώ ενισχύει την εμπιστοσύνη σου στα ταλέντα, τους πόρους και τις ικανότητες σου. Ενισχύει επίσης την ικανότητα σου να προσελκύεις τους κατάλληλους πόρους στη ζωή σου. Η αναζήτηση σου για ασφάλεια και άνεση επηρεάζει έντονα τα γούστα, το στυλ και τις αγάπες σου.
Τοξότης
Υπάρχει μια συναρπαστική ιδιότητα στα συναισθήματα αγάπης σήμερα. Οι συναισθηματικές επιθυμίες μπορεί να επηρεάζονται έντονα αλλά και πιο εύκολα κατανοητές. Αλλά ενώ υπάρχει μια ιδιωτική ή κρυφή ποιότητα στα συναισθήματα σου τις τελευταίες εβδομάδες, η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο σου και θα φιλοξενήσεις αυτόν τον ευχάριστο πλανήτη μέχρι τις 23/1. Με αυτή τη διέλευση γίνεσαι πιο εκφραστική και σίγουρη για τις αγάπες σου. Οι άνθρωποι εκτιμούν το στυλ σου και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που σου έρχονται πιο φυσικά.
Αιγόκερως
Η αναγνώριση ως ομαδική παίκτρια λειτουργεί σήμερα υπέρ σου. Οι δυνάμεις της μαγνητικής έλξης σου είναι καλές αυτή τη στιγμή και θα σου είναι μάλλον εύκολο να χειριστείς τα πράγματα όπως θα ήθελες να είναι. Η μέρα φέρνει επίσης την Αφροδίτη στον ηλιακό 12ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 23/1. Μπορεί να λαχταράς περισσότερο νόημα στην ερωτική σου ζωή, εάν λείπει ή μπορεί να είσαι αβέβαιη για τα συναισθήματα σου προς το παρόν. Το να κοιτάς πίσω πριν προχωρήσεις είναι πολύ λογικό και είναι μια καλή χρήση αυτού του κύκλου.
Υδροχόος
Βλέπεις αυτό που εκτιμάς περισσότερο, πιο ξεκάθαρα από ότι συνήθως νωρίς σήμερα, βελτιώνοντας τις σχέσεις και την αίσθηση του χρήματος. Μπορεί να απολαμβάνεις να βάζεις στόχους για τον εαυτό σου ή να σκέφτεσαι υπέροχες επιχειρηματικές ιδέες ή καταπληκτικές στρατηγικές για μακροπρόθεσμα σχέδια. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις καταστάσεις και τους πόρους σου. Η σημερινή μέρα φέρνει επίσης την Αφροδίτη σε αρμονία με το ζώδιο σου. Αυτός ο κύκλος θα συνεχιστεί μέχρι τις 23/1, φέρνοντας σε καλή θέση να συνδεθείς με ομοϊδεάτες σου.
Ιχθύες
Η ενασχόληση με μια ομάδα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου σήμερα. Έχεις μια αποστολή και αυτό σε γεμίζει. Η συνεισφορά και η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι πιο ικανοποιητική τώρα. Η σημερινή μέρα φέρνει επίσης την Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/1. Αυτή η διέλευση σου δίνει την ευκαιρία να βρεις περισσότερη ευχαρίστηση στην εργασία ή τα καθήκοντα σου, να ευθυγραμμίσεις εκ νέου τους στόχους σου και να απαλύνεις ή να ενισχύσεις τη φήμη σου.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!Κεντρική φωτογραφία: Istock


Εχει Δημοσιευθεί :2023-12-29 00:09:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button