Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις σου κεντρίζουν την περιέργεια και νιώθεις την επιθυμία να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις.  Η ενέργεια της ημέρας είναι θετική και πετσί μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις και τις γνώσεις σου με τους γύρω σου, οι οποίοι αναγνωρίζουν και εκτιμούν τις απόψεις σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να σταματήσεις να ανησυχείς για το τι περιμένουν οι άλλοι από σένα και απλά να εκφράζεσαι όπως εσύ θέλεις. Είναι η στιγμή να ξεχωρίσεις και να λάμψεις ακόμα και αν δε θέλεις να τραβάς την προσοχή.  Πιέζεις την ευκαιρία να πεις αυτό που θέλεις με όποιο τρόπο θέλεις και ήρθε η στιγμή  να επωφεληθείς από αυτό το σου το ταλέντο. 
 
Ταύρος
Ο δάσκαλος μέσα σου αποκαλύπτεται σήμερα και έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς τις δικές σου εμπειρίες με τους άλλους.  Αυτές σε έχουν μάθει πολλά και θα μπορούσες να βοηθήσεις τους άλλους με παρόμοια προβλήματα.  Έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα τι και ποιος είναι πιο σημαντικός για σένα.  Αυτό μπορεί να ωφελήσει τη σχέση σου με τον εαυτό σου, την ψυχοθεραπεία σου, καθώς και τα οικονομικά ή την καθημερινότητα σου.  Σε συναισθηματικό επίπεδο, έχεις την τάση να παρατηρείς και να αφιερώνεις χρόνο πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. 
 
Δίδυμοι
Μπορεί να φτάσεις σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης ή επίγνωσης σε μια φιλία, ή μπορεί να βρεις τρόπους για να αναζωογονήσεις μια σχέση. Η ειλικρίνεια σου είμαι πολύτιμη τώρα, ακόμα και αν δεν το αισθάνεσαι. Καθώς αναζητάς συναισθηματική ικανοποίηση και πληρότητα, οι φίλοι και ο κοινωνικός σου περίγυρος μπορούν να σε οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση.  Είναι στιγμή για συναρπαστικές προσωπικές αποκαλύψεις. Συναισθηματικά είσαι γενναίος και πρόθυμος. Ο τρόπος που χειρίζεσαι τις σχέσεις σου δείχνει τη γενναιοδωρία σου, ενώ το να φανείς ευάλωτος είναι αυτό που που σε κάνει πιο ελκυστικό.
 
Καρκίνος
Η ικανότητα σου να σκέφτεσαι αντισυμβατικά σε ευνοεί σήμερα. Έχεις να προσφέρεις πολλά και θα βρεις το τρόπο να το δείξεις στους άλλους. Θα βρεις τρόπους να δημιουργήσεις ή και να βελτιώσεις τις δυνατές σχέσεις  με τους γύρω σου. Είσαι πρακτικός όσο και διαισθητικός σε αυτά που σκέφτεσαι.  Η Σελήνη διασχίζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σήμερα και εσύ παρατηρείς τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου.  Μπορεί να νιώσεις πολύ καλά με τα όσα έχεις καταφέρει και να βρεις τρόπους να κάνεις πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σου. 
 
Λέων
Η συναισθηματική σου εξωστρέφεια σε οδηγεί στο να θεραπεύσεις και να λύσεις προβλήματα σήμερα. Σου δίνεται η δυνατότητα να μάθεις από το τους άλλους και εκείνοι από σένα καθώς και από τα λάθη του παρελθόντος.  Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και να κάνε πράγματα έξω από την πεπατημένη, καθώς σου δίνεται ευκαιρίες για νέους ορίζοντες.  Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για πιο ουσιαστικά πράγματα και είναι μια καλή στιγμή να πιστέψεις στη δύναμη της θετικής σκέψης. Επίσης συνειδητοποιείς, ότι η προσπάθεια για εξέλιξη αποδίδει καρπούς.
 
Παρθένος
 
Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να ανακαλύψεις τι ή ποιον εκτιμάς. Είσαι επίσης σε εξαιρετική φόρμα και μια επιπλέον δόση διαίσθησης θα λειτουργήσει με το μέρος σου.  Η συναισθηματική ειλικρίνεια  είναι σημαντική  και ευτυχώς βγαίνει σήμερα εύκολα.  Είσαι θαρραλέος αλλά και πολύ ευαίσθητος απέναντι σε νέες ανακαλύψεις, ακόμα κι αν φαίνεται να αγγίζουν ένα ευαίσθητο  σημείο.  Στην πραγματικότητα μπορεί αυτό ακριβώς να επιδιώκεις, καθώς η επιθυμία για εξέλιξη είναι έντονη.  Αναζητάς το χώρο για να εστιάσεις στον εαυτό σου. 
 
Ζυγός
Ένα θέμα σχέσης ή μια ευαισθησία μπορεί να έρθει στην επιφάνεια  σήμερα. Στην πραγματικότητα είναι μια καλή στιγμή για να δεσμευτείς ξανά απέναντι σε μια θεραπευτική διαδικασία, μια σχέση ή να αλλάξεις στάση  απέναντι στις σχέσεις.  Ευνοούνται σήμερα η προσωπική έκφραση, η επίλυση προβλημάτων και τα κλάνεις και τα δυο με ευχάριστη παρέα ή σχόλια. Έχεις αρκετά κίνητρα για να προσεγγίσεις και να δημιουργήσεις μια σχέση.  Μπορεί να υπάρχει μια σταθερότητα στις σχέσεις σου με τους άλλους και ενθουσιασμός για μελλοντικά σχέδια και δραστηριότητες. 
 
Σκορπιός
Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα τόσο για τις πρακτικές σου υποθέσεις όσο και για τις σχέσεις σου. Είσαι ανοιχός και γενναιόδωρος και εκπέμπεις θετική ενέργεια.  Μπορεί να υπάρξει μια νέα αρχή με κάποιον ή η ευκαιρία να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα με  θετική διάθεση.  Οι άλλοι μπορεί να στραφούν σε σένα για βοήθεια, υποστήριξη ή συμβουλές και είσαι ιδιαίτερα πρόθυμος να τους βοηθήσεις, ειδικά σε πρακτικό επίπεδο ή με πληροφορίες.  Μπορεί να νιώσεις μια  έλξη για εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας και εξέλιξης του εαυτού σου. 
 
Τοξότης
Μπορεί να υπάρξει ένα σημείο καμπής για συγχώρεση και κατανόηση σε μια σχέση. Τα ευφάνταστα εγχειρήματα μπορούν να σε ανταμείψουν, βοηθώντας στην εκτόνωση των εντάσεων.  Στην πραγματικότητα, μπορεί βρεις διαφορετικούς τρόπους έκφρασης μέσω δημιουργικών διεξόδων.  Είναι σημαντικό για εσένα να σε βλέπουν οι άλλοι για τις μοναδικές σου ιδιότητες αυτή τη στιγμή.  Η επαφή με ένα φίλο ή ερωτικό σύντροφο μπορεί να οδηγήσει σε ευχάριστες στιγμές. Με τη σειρά του ένας φίλος μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανοιχτός μαζί σου δίνοντας σου μια ζεστή οικειότητας. 
 
Αιγόκερος
Αν και η ανάγκη να ανήκεις κάπου σε συνεπαίρνει , η αναγνώριση  και η αντιμετώπιση αυτού του θέματος θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις.  Είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια νέα αρχή ή μια όμορφη στιγμή για την οικογένεια ή την προσωπική σου ζωή.  Είναι καιρός να εξερευνήσεις ευαισθησίες και τρωτά σημεία και φαίνεται να το απολαμβάνεις.  Η Σελήνη περνά στον 12ο οίκο σου και μπορεί να θελήσεις να κάνεις ένα βήμα πίσω, να σκεφτείς θέματα και να επεξεργαστείς συναισθήματα και πρόσφατα γεγονότα. 
 
Υδροχόος
Οι ενέργειες σήμερα βοηθούν στην αποτοξίνωση και την απελευθέρωση της αρνητικής ενέργειας. Είναι μια καλή στιγμή να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου κάποιο συναισθηματικό φορτίο.  Ενώ είσαι πιο ευαισθητοποιημένος από ότι συνήθως, με την ειλικρίνεια η θεραπεία γίνεται εφικτή και ακόμα και πιο πιθανή.  Ένα μέρος σου μπορεί να μη θέλει να πάει τόσο βαθιά, αλλά οι διελεύσεις προσφέρουν τώρα ευκαιρίες για να το κάνεις με επιτυχία και με ευχάριστα αποτελέσματα.  Μπορεί να υπάρξει μια νέα αρχή  σε μια σχέση, σε σπουδές ή προσωπικό ενδιαφέρον. 
 
Ιχθύς
Αν αμφιβάλλεις για το πως υπολογίζουν οι άλλοι  την αξία σου, το αντιμετωπίζεις με γενναιότητα σήμερα. Η μέρα ευνοεί την ειλικρίνεια του εαυτού. Είναι ιδανική στιγμή για να καταλάβεις  τι πραγματικά θέλεις και τι εκτιμάς.  Αυτή η διαδικασία είναι πιο δύσκολη απ’ ότι φαίνεται, καθώς οι εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να σε απομακρύνουν από την καρδιά σου, αλλά οι σημερινές επιρροές σε βοηθούν.  Η αξιολόγηση της αξίας σου θα σε βοηθήσει στην καθημερινότητα σου, ωφελώντας τον οικονομικό σου προγραμματισμό και τα έξοδα, αλλά επίσης και τη συναισθηματική σου ζωή. 
 
Κεντρική φωτογραφία: iStock


Εχει Δημοσιευθεί :2024-04-26 00:32:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button