Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και δεδομένου ότι είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου τις τελευταίες εβδομάδες, αυτή η άμεση στροφή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Είναι ένα μήνυμα ότι τα προβλήματα επικοινωνίας θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, αλλά μην περιμένεις να συμβεί σε μια μέρα. Αργά και σταθερά οι άλλοι θα είναι πιο εύκολο να καταλάβουν και να επικοινωνήσουν μαζί σου και τα σχέδια που έχουν σταματήσει μπορεί να κινηθούν ξανά. Κάποια από την ένταση που νιώθεις μπορεί να εκτονωθεί καθώς κοιτάζεις πιο καθαρά τα πράγματα.
Ταύρος
Επιδίωξε να μάθεις από τις απογοητεύσεις που εμφανίζονται τώρα, καθώς ο σταθμός του Ερμή κατευθύνει και σου δίνει πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις τις συνθήκες στο μέλλον. Με τη σημερινή αλλαγή, ίσως είναι σοφό να επιλέξεις τα λόγια και τις μάχες σου με σύνεση. Δεν είναι ακόμη ο ιδανικός χρόνος για εντελώς νέα έργα και προσπάθειες, αλλά θα δεις πρόοδο στα έργα που έχουν καθυστερήσει τις επόμενες μέρες. Η άρση των καθυστερήσεων ή η ειδοποίηση σε βοηθά να λάβεις αποφάσεις και να τερματίσεις μια κατάσταση αδράνειας.
Δίδυμοι
Η ανάδρομη περίοδος πολλών εβδομάδων του Ερμή τελειώνει σήμερα και πολλές πρόσφατες παρεξηγήσεις είναι πιθανό να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σου, οπότε όταν επιστρέφει ορθόδρομος μπορεί να νιώσεις ότι τα προσωπικά σχέδια σου βρίσκονται και πάλι στο μπροστινό μέρος και μπορείς να προχωρήσεις. Ακόμα κι έτσι, η ίδια η αλλαγή έχει το αρχικό αποτέλεσμα της μεγέθυνσης των προβληματικών περιοχών, ιδιαίτερα που σχετίζονται με προσωπικά εγχειρήματα και φιλίες. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να θίξεις ευαίσθητα θέματα μόνο προς το παρόν, καθώς οι παρεξηγήσεις μπορεί να είναι απογοητευτικές και σε ορισμένες περιπτώσεις εντελώς περιττές.
Καρκίνος
Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή τελειώνει. Αν και αυτό σημαίνει επικείμενο ξεκαθάρισμα εμποδίων και καθυστερήσεων, η ίδια η μέρα μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένη μέχρι να βρεις τον προσανατολισμό σου. Ωστόσο τις επόμενες μέρες τα έργα ενδέχεται να ξεμπλοκάρουν και να αρθούν οι καθυστερήσεις. Τα έργα εργασίας μπορούν να προχωρήσουν και η επικοινωνία μπορεί να ανοίξει, ιδιαίτερα με τους συνεργάτες, τα αφεντικά, τους γονείς ή τους διευθυντές. Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι την ομίχλη να σηκώνεται τις επόμενες μέρες και είναι πιθανό να είσαι πιο ακριβής σχετικά με τους στόχους σου.
Λέων
Ο Ερμής σταθμεύει για να επανέλθει σε ορθή πορεία μετά από αρκετές εβδομάδες ανάδρομης κίνησης και τα πράγματα αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν. Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα στην επικοινωνία αρχίζουν να αποκαθιστώνται σταδιακά. Η λήψη αποφάσεων για τα ταξίδια, τις εκδόσεις και τα εκπαιδευτικά θέματα γίνεται ξεκάθαρη και οι πρωτοβουλίες που έχουν σταματήσει μπορεί να συνεχίσουν ή να επιταχύνουν. Έρχονται καθυστερημένες πληροφορίες ή πληροφορίες που λείπουν και αν εξακολουθείς να τις παρακολουθείς, μπορείς τώρα να προχωρήσεις.
Παρθένος
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης ενθαρρύνει την περιέργεια και την επιθυμία σου για ποικιλία. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση ή παρεξηγημένες επικοινωνίες σήμερα, καθώς ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση. Στην πραγματικότητα, η άμεση κίνηση του Ερμή βοηθά στα οικονομικά και οικεία θέματα να αποκτήσουν σαφήνεια ή να προχωρήσουν. Μπορεί να καθαρίσει πρόσφατα μπλοκαρίσματα και επιβραδύνσεις. Μπορεί να βοηθήσει στη συμπλήρωση των κενών σε ορισμένα θέματα, κάτι που οδηγεί σε καλύτερες επιλογές και αποφάσεις. Θα είσαι σε καλή κατάσταση για διαπραγματεύσεις σχετικά με τα χρήματα ή το μοίρασμα χρόνου το επόμενο διάστημα.
Ζυγός
Ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του και θα απολαύσεις βελτιωμένες επικοινωνίες το επόμενο διάστημα. Μπορεί να υπάρξει ακόμα κάποια σύγχυση, καθώς ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση σήμερα, καθιστώντας απαραίτητο να επιβραδύνεις και να ξεκαθαρίσεις τα δεδομένα σου. Στο μέλλον ωστόσο, τα θέματα σχέσεων γίνονται πιο ξεκάθαρα και τα έργα που έχουν σταματήσει είναι πιθανό να επαναληφθούν, καθώς έρχονται στο φως πληροφορίες που κάνουν τη λήψη αποφάσεων πιο απλή. Ενώ αυτή η μετατόπιση βοηθά στην εκκαθάριση των φραγμών πληροφοριών, η ίδια η μετατόπιση μπορεί να απαιτήσει κάποιο επαναπροσανατολισμό σήμερα.
Σκορπιός
Οι ενέργειες του σήμερα μπορεί να είναι απογοητευτικές αν προσπαθείς να προωθήσεις σχέδια που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά ή την υγεία, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι τα πράγματα ξεμπλοκάρουν. Το κλειδί είναι να είσαι υπομονετική για λίγο ακόμα. Στην πραγματικότητα, ο Ερμής προετοιμάζεται να επανέλθει σε ορθή πορεία μετά από πάνω από τρεις εβδομάδες ανάδρομης κίνησης και τα θέματα ρουτίνας τείνουν να εξομαλύνονται. Έρχονται πληροφορίες που σε βοηθούν να κάνεις καλύτερες επιλογές και αποφάσεις.
Τοξότης
Σήμερα ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του μετά από τρεις εβδομάδες. Αν και μπορεί να είναι πιο χαοτικό ή μπερδεμένο από τις περισσότερες μέρες, αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης μπορεί να φέρει βελτιωμένες επικοινωνίες και περισσότερη σαφήνεια στις ρομαντικές και δημιουργικές υποθέσεις το επόμενο διάστημα. Είναι καλύτερο να είσαι πιο προσεκτική, ακολουθώντας τις οδηγίες και εκφράζοντας τον εαυτό σου σήμερα. Είναι μια εποχή που οι πληροφορίες απελευθερώνονται έτσι ώστε να διευκολύνουν τις αποφάσεις και τις επιλογές σου.
Αιγόκερως
Το τέλος του ανάδρομου κύκλου του Ερμή από σήμερα, μπορεί να υποδηλώνει βελτιωμένη επικοινωνία με φίλους και την οικογένεια τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι σύντομα θα νιώσεις πιο αποφασισμένη. Αν και είναι απίθανο να δεις άμεσα αποτελέσματα σήμερα, τα έργα πρόκειται να προχωρήσουν. Ίσως επιστρέψεις σε προηγούμενες συνομιλίες που δεν πήγαιναν πουθενά ή σε μπέρδευαν, αυτή τη φορά όμως με περισσότερη σαφήνεια. Θα βρεις τη ζωή λίγο πιο εύκολη στην πλοήγηση, καθώς τα έργα ή τα ραντεβού αρχίζουν να προχωρούν και τα κίνητρα αυξάνονται.
Υδροχόος
Με τη στάθμευση του Ερμή σήμερα, θα ήταν ιδανικό να ακολουθήσεις ένα ελαφρύ πρόγραμμα αν είναι εφικτό. Αυτά είναι καλά νέα, αλλά μπορεί να υπάρξει κάποιος αποπροσανατολισμός προσωρινά επειδή είναι μια αλλαγή κατεύθυνσης . Αν είναι καλύτερο να μην αναλάβεις δράση, νέες εκκινήσεις ή σημαντικές αποφάσεις, θα απολαύσεις κάποια κίνηση προς τα εμπρός για καθυστερημένα έργα τις επόμενες εβδομάδες. Μπορούν να φτάσουν περισσότερες πληροφορίες που διευκολύνουν τη λήψη αποφάσεων.
Ιχθύες
Ο Ερμής τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του από σήμερα και γυρίζει ορθόδρομος στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Τα τραχιά προβλήματα και η αναποφασιστικότητα μπορεί να ήταν πιο δεδομένα, ειδικά με χρήματα και προσωπική περιουσία, αλλά τώρα αρχίζεις να νιώθεις ότι τα ξεπερνάς όλα. Οι πληροφορίες που χρειάζεσαι για να λάβεις σημαντικές αποφάσεις ή για να προχωρήσεις ένα έργο προς τα εμπρός αρχίζουν να εισρέουν. Περισσότερη σαφήνεια είναι στη γωνία, ιδιαίτερα γύρω από οικονομικά θέματα. Κάποια σχέδια ή ιδέες μπορεί να πέσουν στο περιθώριο, ενώ άλλα να ανακτήσουν τη δυναμική τους.

Κεντρική φωτογραφία: Istock


Εχει Δημοσιευθεί :2024-04-25 00:32:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button