Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
ΚριόςΜικρές πρακτικές αλλαγές που γίνονται τώρα μπορούν να φέρουν ανταμοιβές αργότερα. Με μια όψη Άρη – Κρόνου στο παιχνίδι, από τη μια πλευρά μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς κι από την άλλη να αισθάνεσαι ανυπόμονη να επιδιώξεις και να ικανοποιήσεις μια επιθυμία. Είναι καλύτερο να προσαρμόσεις τα σχέδια σου και να μάθεις τις λεπτομέρειες προτού προχωρήσεις. Προς το παρόν με τόσα πολλά που συμβαίνουν μέσα σου, είναι καλύτερο να μην ανοίγεις μέτωπα και με τον έξω κόσμο.
ΤαύροςΗ σημερινή όψη Άρη – Κρόνου δείχνει την ανάγκη για περισσότερη ξεκούραση και προβληματισμό. Ακόμα κι αν έχεις αγκαλιάσει τα καθήκοντα σου, τις τελευταίες μέρες μπορεί να φαίνονται πιο περιοριστικά ή απογοητευτικά, αλλά αυτό είναι προσωρινό. Οι ευθύνες προς τους άλλους μπορεί να παρεμβαίνουν στις οικιακές επιδιώξεις σου. Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ σου σήμερα, αλλά αν αντιμετωπίζεις καθυστερήσεις, σκέψου ότι η αλλαγή κατεύθυνσης μπορεί τελικά να σε οδηγήσει σε έναν καλύτερο δρόμο.
ΔίδυμοιΜε μια διέλευση Άρη – Κρόνου σήμερα ίσως νιώσεις μια απογοήτευση σχετικά με μια ιδέα ή ένα project. Έχεις έντονα την επιθυμία να κάνεις τα δικά σου, αλλά οι ευθύνες φαίνεται να μπαίνουν στον δρόμο σου. Θα ήταν καλύτερο να είσαι πιο προσεκτική στις επικοινωνίες σου με αυτήν τη διέλευση στο παιχνίδι. Λεπτομέρειες των σχεδίων σου μπορεί να μην είναι ακόμα στο επίκεντρο, αλλά πιθανότατα θα μπούνε στη θέση τους καθώς προχωράς. Προσπάθησε να μην κάνεις σταθερά σχέδια στο μεταξύ. Αργότερα σήμερα είναι πιο εύκολο να εστιάσεις σε αυτό που σου ταιριάζει.
ΚαρκίνοςΤα επίπεδα ενέργειας σου δεν είναι στα καλύτερα τους σήμερα. Ίσως δεν νιώθεις σίγουρη για τις επιθυμίες σου και για το επόμενο βήμα σου. Υπάρχει η αίσθηση ότι σε έχουν κατακλύσει τα καθήκοντα και οι ευθύνες σου. Είναι προσωρινό και μια διέλευση Άρη – Κρόνου σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να επιβραδύνεις τα πράγματα ώστε να μπορέσεις να τα κάνεις σωστά. Οι υποχρεώσεις σου μπορεί να είναι πιο περιοριστικές απ’ ότι συνήθως, καθώς έρχονται σε αντίθεση με την έντονη επιθυμία σου να ξεσπάσεις και να κάνεις τα δικά σου. Κάποιες θαμμένες μνησικακίες μπορεί να εμφανιστούν, αλλά στόχευσε να μάθεις από αυτές αντί να τους επιτρέψεις να κυβερνήσουν τη συμπεριφορά σου.
ΛέωνΣήμερα, κάποιες στιγμές ίσως νιώσεις ότι οι περιστάσεις σε περιορίζουν. Μια άβολη όψη Άρη – Κρόνου χαλάει λίγο το πρόγραμμά σου και αποσυντονίζει τα χρονοδιαγράμματα. Κάποιοι μπορεί να εμποδίζουν την επιδίωξη των επιθυμιών σου. Στις σχέσεις μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα, σχετικό με τη δέσμευση ή τα συναισθήματα. Είναι καιρός να κάνεις προσαρμογές, να περιμένεις πότε θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και πότε θα είναι το σωστό timing. Η διάθεση σου μαλακώνει όσο προχωρά η μέρα.
ΠαρθένοςΗ Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου κι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις καινούρια πράγματα. Ωστόσο η σημερινή πεμπτουσία Άρη – Κρόνου μπορεί να υποδηλώνει μερικές καθυστερήσεις. Οι προσπάθειες να προχωρήσεις μπροστά ίσως ματαιώνονται με λίγο εκνευριστικό τρόπο. Με τον Άρη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αυτές τις μέρες, οι επιθυμίες μπορεί να φουντώσουν από το πουθενά, το ίδιο και οι δυσαρέσκειες. Σήμερα θα μπορούσες να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις επαφή.
ΖυγόςΟι ευθύνες μπορεί να φαίνονται πιο βαριές απ’ ότι συνήθως σήμερα. Και οι άλλοι μπορεί να παρερμηνεύουν τις προθέσεις ή τις πράξεις σου, λόγω μιας μικρής προκλητικής πτυχής Άρη – Κρόνου. Θα ήταν καλύτερο να κρατήσεις τα πράγματα σε χαμηλούς τόνους μόνο προς το παρόν, εστιάζοντας στην πραγματοποίηση των απαραίτητων προσαρμογών. Ίσως είναι καλύτερο να επιμείνεις σε γνωστές καταστάσεις παρά να ρισκάρεις.
ΣκορπιόςΟι ευθύνες μπορεί να σε βαραίνουν περισσότερο σε σημεία σήμερα. Τα όρια μπορεί να είναι δυσδιάκριτα, καθώς ο Άρης και ο Κρόνος σχηματίζουν μια άβολη όψη που μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις τα κίνητρά σου. Είναι πιθανό ένα πρόβλημα να σε βρει απροετοίμαστη και να σε καθυστερήσει. Αναζήτησε πράγματα που πρέπει να διορθώσεις και κάνε τις απαραίτητες προσαρμογές πριν προχωρήσεις. Η κριτική μπορεί να είναι ενοχλητική, αλλά τελικά μπορεί να σε βοηθήσει. Η Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα, ενεργοποιεί τις αισθήσεις σου και σε κάνει να νιώθεις ικανή να αναλάβεις τα πάντα.
ΤοξότηςΗ διέλευση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα υποδηλώνει ότι η επιβράδυνση είναι ζωτικής σημασίας για να πάρεις την ανάσα σου. Αν και υπάρχει η τάση να θέλεις να ξεφύγεις από τον θόρυβο και τη δραστηριότητα της ζωής, η ρουτίνα σε ικανοποιεί και μια αλλαγή σκηνικού μπορεί να είναι σωστή. Μια όψη Άρη – Κρόνου μπορεί να υποδηλώνει την ανάγκη για μια προσαρμογή.
ΑιγόκεροςΜπορεί να αισθάνεσαι λίγο άτονη κάποιες στιγμές σήμερα. Ίσως υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία των συναισθημάτων σου ή μια αίσθηση ότι οι άλλοι δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι απέναντι σου. Είτε έτσι, είτε αλλιώς οι περιορισμοί φαίνονται πιο σημαντικοί από το συνηθισμένο. Μπορεί να θέλεις να προχωρήσεις με κάτι, αλλά στη συνέχεια να παγώσεις όταν πρόκειται να το πραγματοποιήσεις ή να επιλέξεις τις σωστές λέξεις για να κάνεις τα πράγματα να κυλήσουν. Η διέλευση Άρη – Κρόνου είναι η ρίζα αυτών των ενοχλήσεων και είναι καλύτερο να το χειριστείς με υπομονή. Το να περιμένεις μέχρι να ξαναχτίσει την αυτοπεποίθηση σου είναι μια καλή ιδέα.
ΥδροχόοςΜια διέλευση Άρη – Κρόνου σήμερα μπορεί να προκαλέσει ανασφάλειες που σχετίζονται κυρίως με οικονομικά ζητήματα. Σε ένα άλλο επίπεδο αυτό μπορεί να αφορά στην εμπιστοσύνη, την αυτοεκτίμηση και το αν οι άλλοι σε εκτιμούν ή όχι. Είναι καλύτερο να εστιάσεις σε θετικές, παραγωγικές εργασίες, οι οποίες γίνονται πιο διαχειρίσιμες όσο προχωρά η μέρα. Εκτιμάς τα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή και το να καταβάλεις προσπάθεια για να εξασφαλίσεις το μέλλον σου με κάποιον τρόπο μπορεί να είναι ικανοποιητικό.
ΙχθείςΗ σημερινή διέλευση Άρη – Κρόνου μπορεί να σε κάνει να νιώθεις το βάρος των καθηκόντων ή των υποχρεώσεων σου κατά καιρούς. Ως αποτέλεσμα μια προσέγγιση αναμονής για την επιδίωξη των επιθυμιών σου μπορεί να είναι σωστή, ειδικά εάν ένα μέρος σου είναι απρόθυμο. Η επιθυμία σου να κάνεις κάτι ή να προχωρήσεις είναι ισχυρή, αλλά μπορεί να υπάρχουν εμπόδια για να τη διαχειριστείς.


Εχει Δημοσιευθεί :2023-06-01 00:09:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button