Αστρολογία

Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024


Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις καλή διάθεση, είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός, φροντίζεις τα επαγγελματικά θέματα σου, βάζεις σε τάξη τη ζωή σου και φροντίζεις τα οικονομικά σου. Οι συζητήσεις είναι κυρίως χαλαρές και διαπιστώνεις πως έχεις υποστηρικτικούς ανθρώπους γύρω σου. Η μέρα με τον σύντροφο σου περνά ευχάριστα καθώς μοιράζεστε σκέψεις και προβληματισμούς. Εάν είσαι μόνος, αισθάνεσαι ένα απροσδιόριστο κενό και θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.
Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της διασκέδασης και τα συναισθήματα σου είναι έντονα ίσως και λίγο ακραία. Η απόλαυση και οι υπερβολές σε προσελκύουν περισσότερο απ’ το συνηθισμένο, ενώ σκέφτεσαι πολύ την καριέρα σου και σήμερα αναλύεις ή εξετάζεις τα πράγματα, όμως όχι σε σημείο που να σε αγχώνει. Κρατάς μια συναισθηματική απόσταση ασφαλείας προς το παρών και είναι καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα.
Δίδυμοι
Σήμερα μπορεί να γοητευτείς βαθιά με μια ιδέα ή έργο ακόμα και ένα μυστήριο προς επίλυση. Σε ενδιαφέρει να εξερευνήσεις περαιτέρω ένα θέμα και νιώθεις ευχάριστα φιλόδοξος. Είναι μια καλή στιγμή για να συγκεντρωθείς  σε ένα έργο. Η σημερινή μέρα έχει ενέργεια ισορροπίας. Το να έχεις έναν εφικτό, σωστά καθορισμένο στόχο ακόμα κι αν είναι μικρός, μπορεί να σε παρακινήσει περισσότερο. Η συναισθηματική σου ζωή ίσως σε προβληματίζει περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.
Καρκίνος
Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτός στο να συζητάς ή να αναλύεις πολύ προσωπικά θέματα σήμερα και αύριο, αν και μπορεί να είσαι λίγο αποστασιοποιημένος απ’ όλα αυτά. Μπορεί να προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου σε μια συνεργασία ή να δεις πιο ξεκάθαρα τις δικές σου ανάγκες πέρα από τους άλλους. Οι ανακαλύψεις είναι πιθανό να είναι συναισθηματικής ή ιδιωτικής φύσης. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου κι αυτό εξυπηρετεί τις επαφές σου.
Λέων
Σήμερα απολαμβάνεις βαθύτερη φιλοδοξία και κίνητρο για να βελτιώσεις την εργασία σου, τις καθημερινές σου συνήθειες ή την υγεία σου. Οι διελεύσεις είναι επίσης υποστηρικτικές για φιλίες και συνεργασίες. Διαχειρίζεσαι καλά το χρόνο σου και ένας μέτριος ρυθμός είναι το καλύτερο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση σε χρήματα, υπάρχοντα και επιχειρηματικά σχέδια. Η συναισθηματική σου ζωή περνά ίσως σε δεύτερη μοίρα.
Παρθένος
Σήμερα οι προσωπικές παρορμήσεις τείνουν να παρακάμπτουν τις άλλες ανησυχίες σου. Υπάρχει μια τάση να λειτουργείς περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα κι αυτό σου προσφέρει ικανοποίηση. Οι αντιδράσεις σου προς τους άλλους μπορεί να σε εκπλήξουν και σε βάλουν σε διαδικασία σκέψης ακόμα κι αν διαφωνείς αρχικά. Εάν είσαι μόνος συναισθηματικά, απέφυγε σκέψεις που αφορούν το παρελθόν.
Ζυγός
Μπορεί να νιώσεις μια βαθύτερη ανάγκη για ιδιωτικό ή επιπλέον χρόνο για να ανασυνταχτείς συναισθηματικά. Είναι μια περίοδος του  μήνα για να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου. Οι ήσυχες δραστηριότητες και οι ευχάριστες ασχολίες είναι ευνοϊκές και το να αντιμετωπίζεις τα πράγματα χαλαρά είναι το σωστό. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις τείνουν να περιστρέφονται γύρω από τον έρωτα, τις σχέσεις, την ευχαρίστηση και τα συναισθήματα.
Σκορπιός
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να χτίσεις φιλοδοξίες και πάθος για ένα έργο ή προσωπικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Είσαι επίσης ιδιαίτερα ελκυστικός, πειστικός και συναρπαστικός. Τα θέματα σχέσεων που συζητιούνται τώρα, τείνουν να είναι ανάλαφρα και μπορεί να νιώσεις καλύτερα κάνοντας ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς ή να αναλύσεις τα συναισθήματα σου, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την οικογένεια και προσωπικά ζητήματα. Οι σημερινές διελεύσεις τείνουν να σε επανασυνδέσουν με τους στόχους της ευτυχίας σου.
Τοξότης
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να σχεδιάσεις στρατηγικές και να βρεις απόλαυση στη δημιουργία ενός σχεδίου. Οι συζητήσεις και η επικοινωνία είναι στο επίκεντρο. Είναι μια καλή μέρα για την επίλυση προβλημάτων που είναι πρακτικά ή συναισθηματικά. Ταυτόχρονα οι διελεύσεις μπορούν να είναι χρήσιμες για την ανάλυση συναισθηματικών ζητημάτων, αλλά ίσως μόνο επιφανειακά, καθώς η μέρα ευνοεί την πιο ανάλαφρη ανάλυση.
Αιγόκερως 
Έχεις την τάση να υιοθετείς μια μέτρια, ισορροπημένη προσέγγιση στη ζωή σου σήμερα. Προσωπικά ζητήματα ή περιουσιακά στοιχεία μπορεί να είναι ένα μεγάλο θέμα αυτές τις μέρες και είναι ώρα για αναθεώρηση και όχι για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Οι γύρω σου μπορεί να μη μπορούν να αγγίξουν βαθιά ζητήματα μαζί σου, καθώς μπορεί να διστάζεις λίγο να ανοιχτείς για προσωπικά θέματα, αλλά αυτό είναι προσωρινό. Ενθουσιασμό φέρνουν νέες γνωριμίες.
Υδροχόος
Οι γύρω σου φαίνονται συνεργάσιμοι σήμερα, αλλά κι εσύ λειτουργείς πολύ κοντά στα παρασκήνια αυτή τη στιγμή και ίσως να νιώθεις πιο άνετα με αυτόν τον τρόπο. Η χαλάρωση και οι ομαδικές δραστηριοτήτων που σε βοηθούν να ανασυγκροτηθείς, να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς είναι αυτό που χρειάζεσαι. Μπορεί να γεμίσεις με αναμνήσεις ή οι περιστάσεις να σε οδηγούν στο να αναπολείς το παρελθόν. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση περνάς με τον σύντροφο σου μια ήρεμη βραδιά.
Ιχθύες
Οι διελεύσεις ενθαρρύνουν μια ελαφριά, μέτρια προσέγγιση και έχεις την ανάγκη να θέλεις να αναλύεις ή να εξετάζεις θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα και τη φιλία. Οι ανακαλύψεις σχετικά με τα συναισθήματα σου είναι μάλλον πολύ αναλυτικές ή αποστασιοποιημένες, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο αρκεί να τα εξερευνήσεις με τη λογική σου. Οι συνεργασίες κυλούν ομαλά και οι κοινωνικές σχέσεις ευνοούν τα σχέδια σου. Συναισθηματικά το μυαλό σου βρίσκεται ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον.
Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Εχει Δημοσιευθεί :2024-06-24 07:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button