Αστρολογία

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24 έως 30 Ιουλίου 2023)


Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
ΚριόςΑυτή τη βδομάδα κυριαρχούν τα συναισθήματα και θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι καθώς έχεις την τάση να γίνεσαι έντονη στην έκφραση τους. Προτίμησε το δεύτερο μισό της εβδομάδας καθώς οι ενέργειες και οι όψεις είναι ευνοϊκότερες γιαλύσει, συζητήσεις ή αποφάσεις που αφορούν τα εργασιακά. Εκνευρισμός φαίνεται να υπάρχει κάποιες στιγμές με τον αγαπημένο γι’αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου και μη φορτίζεις την ατμόσφαιρα άδικα. Άντλησε ενέργεια από τις καλές στιγμές οι οποίες αντίστοιχα δεν είναι λίγες. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις να ελκύεσαι από άτομα που ήδη γνωρίζεις καθώς δίνεις περισσότερη βαρύτητα στην επικοινωνία και όχι στην εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές το πλανητικό σκηνικό αυξάνει την ενέργεια και την αισιοδοξία σου παροτρύνοντας σε να ασχοληθείς με περισσότερο ευχάριστες δραστηριότητες.
ΤαύροςΑρκετά θετική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα με τις όψεις που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό, καθώς παίζει καθοριστικό και ευνοϊκό ρόλο στις υποθέσεις σου. Πρόσφορο είναι το έδαφος στα εργασιακά για συζητήσεις και νέες ιδέες που θα πέσουν στο τραπέζι. Μη διστάσεις να εκφράσεις τις αντιρρήσεις αλλά και τις προτάσεις σου. Κάποιες πληροφορίες που διαρρέουν λάβε τες υπόψη σου καθώς φαίνεται να εξυπηρετούν τα σχέδια σου μελλοντικά. Στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας προσπάθησε ένα αποφύγεις περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, καθώς μπορεί να διαστρεβλωθούν κάποια λεγόμενα και να δημιουργηθούν μικρές παρεξηγήσεις. Η βδομάδα φέρνει ξαφνικές συναντήσεις οι οποίες κατά βάση αφορούν το παρελθόν σου. Σε κάθε περίπτωση εσύ που είσαι μόνη να θυμάσαι πως αυτή η βδομάδα έχει σασπένς και ενδιαφέρον.
ΔίδυμοιΑυτή τη βδομάδα προσπάθησε να είναι συγκεντρωμένη και να μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς σου δίνετε η δυνατότητα να διευθετήσεις τις όποιες υποθέσεις σου με μεγαλύτερη ευκολία, αλλά να προωθήσεις και τα σχέδια σου. Εμπιστεύσου τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου στα εργασιακά και μη διστάσεις να τις θέσεις στο τραπέζι. Ακόμα κι αν σκέφτεσαι να συζητήσεις κάποια οικονομικά θέματα οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι οι πιο κατάλληλες. Η Αφροδίτη ευνοεί τον τομέα των αισθηματικών – ερωτικών σου κι έτσι έχεις τη διάθεση να πλησιάσεις πιο ουσιαστικά τον αγαπημένο σου και να μοιραστείς μαζί του τα όσα τοναπασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική γνωριμία επανέρχεται πολλά υποσχόμενη. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου, όμως μη δένεις και κόμπο τις υποσχέσεις του.
ΚαρκίνοςΤο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον τομέα των συναισθηματικών σου. Μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικά θέματα και εκκρεμότητες με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς έχεις την απόλυτη πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά και διατίθεσαι να το παλέψεις δυναμικά. Συναντήσεις και συζητήσεις σου δίνουν πληροφορίες και νέες δυνατότητες. Η Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει ακραίες καταστάσεις στα ερωτικά – συναισθηματικά σου. Παθιασμένους έρωτες ή ακόμα και οριστικές ρήξεις. Εσύ θα αποφασίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μεδιακριτικότητα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα.
ΛέωνΟι σκέψεις και το ενδιαφέρον σου αυτή τη βδομάδα περιστρέφονται γύρω απ’ τα επαγγελματικά, τις υποχρεώσεις αλλά και την εξελίξεις τους. Περιόρισε το άγχος και έλεγξε τον εκνευρισμό που μειώνει την ενέργεια σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητες και το ένστικτοσου. Σε πιθανές νέες προτάσεις να ξέρεις πως θα υπάρξει μια υπερβολή, γι’ αυτό μην ενθουσιάζεσαι και τόσο. Παρά τα προσωπικά σου άγχη θα πρέπει να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφο σου, να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και να επιλέγεις ουδέτερα θέματα συζήτησης αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ μέσα στον εργασιακό σου χώρο με διακριτικότητα έως ότου τουλάχιστον βεβαιωθείς για τις προθέσεις του ενδιαφερόμενου.
ΠαρθένοςΤο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, τα σχέδια σου φαίνεται να διευκολύνονται και να εξελίσσονται με τους ρυθμούς αλλά και τα αποτελέσματα που θέλεις. Διατήρησε την υπομονή σου στα εργασιακά και απέφυγε εκνευρισμούς. Οι όποιες διαφωνίες με συναδέλφους ή ανώτερους σου μπορεί να ξεπεραστούν ευκολότερα χάρη της επικοινωνιακής δυνατότητας και ευελιξίας σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση. Μη βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά απ’ το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου.
ΖυγόςΑρκετή κούραση φαίνεται να νοιώθεις αυτή τη βδομάδα κυρίως ψυχολογικά. Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεση σου είναι να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Κάποιες ενέργειες δημιουργούν εκνευρισμό στα εργασιακά που πρέπει να αποφύγεις χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρε τις αποφάσεις και δώσε τις λύσεις αποφεύγοντας διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί τους. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται.
ΣκορπιόςΤο πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς δεν είσαι σε απόλυτη φόρμα και νοιώθεις αρκετά κουρασμένη. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και αφού σου επιτρέπεται βάλε για λίγο τις επαγγελματικές φιλοδοξίες και σχέδια σου πιο πίσω. Στο δεύτερο μισό της εβδομάδας μπορείς να μπεις στο παιχνίδι και να επιδείξεις τις ικανότητες σου. Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη συνωμοτεί και σου υπόσχεται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Απόλαυσε την παιχνιδιάρικη θέση της και φλερτάρισε χωρίς προκαταλήψεις.
ΤοξότηςΗ νέα εβδομάδα καθιστά και απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά, είτε πρόκειται για παρελθοντικές εκκρεμότητες, είτε για αγορές ακόμα και για υποχρεώσεις που προκύπτουν ξαφνικά. Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας επιβαρύνει τη ψυχολογία και ρίχνει τις επιδόσεις σου. Όσο περνούν οι μέρες όμως ανακτάς και πάλι τονέλεγχο με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζονται και που ενισχύουν την επικοινωνιακή σου ικανότητα δίνοντας διαύγεια στο πνεύμα σου. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφο σου θα πρέπει αν είσαι προσεκτική, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείριση του, ή τα έξοδα που πιθανά προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση μην αφήνεις τίποτα να διαταράξει την ασφάλεια και την ηρεμία σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που πιθανά προκύψει μέσα απ’ τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες σου φαίνεται να σε μαγεύει.
ΑιγόκερωςΣπίτι και οικογένεια αυτή τη βδομάδα χρειάζονται και επιβάλλετε να ασχοληθείς, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Δώσε τις λύσεις και πάρε τις αποφάσεις αποφεύγοντας τις διαφωνίες. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και στόχοι σου δε φαίνεται να είναι και στην απόλυτη προτεραιότητα σου αυτή τη βδομάδα. Κάποια θέματα όμως απαιτούν την προσοχή σου καιδε θα πρέπει να τα αφήσεις σε εκκρεμότητα. Ανέλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και φρόντισε να είσαιδίκαιη μαζί του προκειμένου να αποφευχθούν διαφωνίες. Εξασφάλισε όμορφες και ρομαντικές στιγμές μαζί του που θα σου ανεβάσουν την ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας υπόσχονται θεαματικές αλλαγές γιατη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή.
ΥδροχόοςΤο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει και δημιουργεί έντονους ρυθμούς, εντάσεις και διαφωνίες που μπορεί να κλονίσουν κυρίως τα θέματα ασφάλειας σου. Τις όποιες διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις τους φρόντισε να τις μεταθέσεις για αργότερα που τοπλανητικό σκηνικό θα σου χαρίζει μεγαλύτερη εύνοια και διαύγεια. Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό σου να δημιουργήσει και να ανατρέψει τα επαγγελματικά σχέδια σου. Γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου τρίτα πρόσωπα, έστω και αν πρόκειται γι’ αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Διαχώρισε τα πράγματα και μην τον αδικείς λέγοντας του πράγματα που δεν πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανά να κάνει την επανεμφάνιση του και να σε ταράξει ευχάριστα.
ΙχθύεςΚάποιες ενέργειες στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργούν εκνευρισμό και πιθανές διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Διατήρησε τον έλεγχο και μη διαταράσσεις την ψυχολογία σου. Αυτού του είδους οι σχέσεις για σένα είναι σημαντικές και έχεις την τάση να λειτουργείς και ενοχικά. Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή και ανώτερων σου στα εργασιακά φαίνεται τις πρώτες μέρες της εβδομάδας να σου δημιουργεί εκνευρισμό. Επικεντρώσου στις προσωπικές υποθέσεις και υποχρεώσεις και απέφυγε τους υψηλούς τόνους. Οι απαιτήσεις άλλωστε είναι πολλές και θα πρέπει να παραμείνεις νηφάλια και ήρεμη. Οι διαφορές που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου λύνονται μόνο με καλή διάθεση, αλληλοκατανόηση και σεβασμό, γι’ αυτό διατήρησε ήρεμο το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σε εκπλήσσει ευχάριστα αυτή τη βδομάδα και το επόμενο διάστημα.


Εχει Δημοσιευθεί :2023-07-22 17:21:00

Back to top button