Αστρολογία

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 έως 28 Απριλίου 2024)


Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
Κριός
Το άγχος έχει φύγει από τον τομέα της επικοινωνίας και έτσι μπορείς να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις, αλλά και να προωθήσεις τα σχέδια σου με μεγαλύτερη ευκολία. Οι ταχύτητες αυξάνονται και η απαιτήσεις το ίδιο στα εργασιακά, για αυτό και το μυαλό σου δε σταματά να σκέφτεται. Νέες ευκαιρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς και να προχωρήσεις μπροστά μπορεί να κρύβονται εκεί που δεν το περιμένεις, για αυτό καλό θα ήταν να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες. Η επικοινωνιακή σου διάθεση βελτιώνει τη σχέση σου, καθώς έχεις τη δυνατότητα να συζητήσεις ανοιχτά τα όσα νιώθεις να δημιουργούν σύννεφα κατά καιρούς σας και να βρεις. Εάν είσαι μόνος, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και που μπορεί να συνδέεται με τον επαγγελματικό σου περίγυρο, και να το κατακτήσεις με σχετική ευκολία.
Ταύρος
Ο επαγγελματικός σου τομέας βρίσκεται στο απόλυτο επίκεντρο και το μυαλό σου δε σταματά να αναζητά νέες ιδέες και τρόπους βελτίωσης. Ο Ερμής βοηθά να ανοίξεις νέους ορίζοντες και να ενισχύσεις την κοινωνικότητα σου, ένα κομμάτι σημαντικό για την εξέλιξη σου. Κύριος στόχος είναι το πως θα εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα έτσι ώστε να καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου παλιά βάρη. Η εβδομάδα σε γενικές γραμμές ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Αν σε απασχολούν ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορείς να ασχοληθείς με αυτά και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα, καθώς έχεις τη διάθεση να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος, απέφυγε τα ξαφνικά συμπεράσματα και μην αδικείς ανθρώπους που θέλουν να σε πλησιάσουν.
Δίδυμοι
Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα συνεχίζονται, καθώς θέλεις να διατηρήσεις τη χαλαρότητα και ηρεμία που σου παρέχουν. Οι δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος αρχίζουν να ξεθωριάζουν κάνοντας χώρο σε ευχάριστες σκέψεις και σχέδια. Αν και τα εργασιακά σου δεν βρίσκονται στο επίκεντρο θα υπάρξουν στιγμές που θα σε απασχολήσουν, καθώς κάποιες εκκρεμότητες ήρθε η ώρα να διευθετηθούν. Ζεστό και ρομαντικό παραμένει το κλίμα και στη σχέση σου. Περνάτε αρκετό χρόνο μαζί και προς τα τέλη της εβδομάδας φαίνεται ο ένας να αφουγκράζεται καλύτερα τις ανάγκες του άλλου. Εάν είσαι μόνος, γλυκόπικρες αναμνήσεις του παρελθόντος δημιουργούν μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου όμως μια φωνούλα μέσα σου, σου επιβεβαιώνει πως έρχονται ευχάριστες αλλαγές.
Καρκίνος
Ιδιαίτερα επικοινωνιακές προβλέπονται οι μέρες αυτής της εβδομάδας κι εσύ δε χάνεις ευκαιρία να αναζητήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα που έχεις να συναναστραφείς καιρό. Το χαλαρό κλίμα συνεχίζεται και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, εσύ δε χάνεις ευκαιρία να απολαύσεις κάθε λεπτό. Προς το τέλος της εβδομάδας αρχίζεις δειλά – δειλά να σκέφτεσαι το μέλλον και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Η διάθεση σου παραμένει δραστήρια και αισιόδοξη οπότε εστιάζεις μόνο στα θετικά και εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό και το ένστικτο σου. Αφιέρωσε χρόνο στη σχέση σου, κάντε πράγματα μαζί και βρείτε νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που θα βελτιώσουν το επίπεδο της καθημερινότητας σας το επόμενο διάστημα. Εάν είσαι μόνος, μια πρόσφατη γνωριμία σου αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και να σε συνεπαίρνει.
Λέων
Αυτή την εβδομάδα μπαίνουν προτεραιότητα οι σχέσεις σου με τους άλλους, κυρίως αυτούς που βρίσκονται στην καθημερινότητα σου. Έχεις περισσότερη διάθεση να τους αφιερώσεις χρόνο και να τους δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες σταδιακά ανεβάζουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας κι αυτό δε φαίνεται να σε δυσαρεστεί ιδιαίτερα, καθώς στόχος σου είναι η επιτυχία, οι αλλαγές και οι βελτιώσεις. Το πλανητικό σκηνικό ανοίγει μπροστά σου νέες δρόμους και σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις νέες ευκαιρίες. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται σε αυτά που θέλεις να πεις στον σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνος, οι γνωριμίες που θα προκύψουν στο άμεσο διάστημα έχουν ενδιαφέρον και σε βάζουν στη διαδικασία διαγραφής του παρελθόντος.
Παρθένος
Οι διελεύσεις της εβδομάδας και οι επιρροές της σε γεμίζουν ενέργεια, δύναμη και ενισχύουν τις μπαταρίες αλλά και την αυτοπεποίθηση σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση στα εργασιακά, όμως μη βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα που πιθανό να κρύβουν κάποιες μικρές παγίδες. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνος, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά από το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου και να σε βάλουν ξανά στη διαδικασία του να ονειρεύεσαι.
Ζυγός
Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεση σου είναι να συνεχίζεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στα εργασιακά, θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες και να δεις τα όνειρα σου σταδιακά να πραγματοποιούνται. Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου, καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου προκειμένου να σου παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνος, παλιές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται, όμως είσαι σε θέση να κάνεις τα οριστικά ξεκαθαρίσματα σου.
Σκορπιός
Το πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς παραμένεις σε διάθεση αναζήτησης του βαθύτερου εαυτού και πραγματικών αναγκών σου. Στη συνέχεια και όσο η βδομάδα φτάνει προς το τέλος της, οι υποχρεώσεις σου σταδιακά αυξάνονται και φαίνεται να είσαι έτοιμος να λάβεις δράση κυρίως στα εργασιακά. Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις που δεν είναι και τόσο δικές σου. Εσύ που είσαι μόνος, η Αφροδίτη συνωμοτεί και σου υπόσχεται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κλείσε λοιπόν τα μάτια και απόλαυσε τα δώρα που σου ετοιμάζει. Ίσως να έχει αφουγκραστεί την καρδιά σου.
Τοξότης
Η ανάγκη σου για απόδραση και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα που δεν πρόλαβες ή δεν μπορούσες με τις αυξημένες υποχρεώσεις σου να συναντήσεις και να επικοινωνήσεις μεγαλώνει. Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας οφείλετε στις μελλοντικές σκέψεις και τις στρατηγικές που καταστρώνεις. Στη συνέχεια όμως ανακτάς και πάλι τον έλεγχο και αναλαμβάνεις ενεργά δράση. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφο σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείριση του. Στόχος σου θα πρέπει να είναι το να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνος, μια νέα γνωριμία που πιθανά προκύψει μέσα από τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες σου φαίνεται να σε μαγεύει.
Αιγόκερως
Σπίτι και οικογένεια αυτή τη βδομάδα χρειάζονται το ενδιαφέρον σου και επιβάλλετε να ασχοληθείς, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και σου δημιουργούν ενοχές. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι στόχοι σου δε φαίνεται να είναι στην απόλυτη προτεραιότητα σου αυτή τη βδομάδα και το μυαλό σου τρέχει σε άλλα μέρη. Κάποια θέματα όμως απαιτούν την προσοχή σου. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Ανέλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και φρόντισε να είσαι δίκαιος μαζί του προκειμένου να αποφευχθούν παράπονα και γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνος, οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας υπόσχονται θεαματικές αλλαγές για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.
ΥδροχόοςΤις όποιες διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις των υποθέσεων σου φρόντισε να τις μεταθέσεις για το δεύτερο μισό της εβδομάδας που είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος. Μην επιτρέψεις στις ανησυχίες ή τις ανασφάλειες σου να ανατρέψουν τα επαγγελματικά σχέδια σου και να σου χαλάσουν τη διάθεση. Γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά και θα δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου τρίτα πρόσωπα, έστω και αν πρόκειται για αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Περάστε αρκετό χρόνο μαζί και συζητήστε τα όσα από κοινού σας απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνος, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανόν να κάνει την επανεμφάνιση του και να σε ταράξει ευχάριστα.
Ιχθύες
Ευχάριστη και δημιουργική προβλέπεται η βδομάδα για σένα, καθώς το κλίμα γύρω σου είναι ευνοϊκό για αυτά που επιδιώκεις. Άδραξε κάθε ευκαιρία που προέρχεται μέσα από την αυξημένη σου κοινωνικότητα. Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή και ανώτερων σου στα εργασιακά σε ξαφνιάζει ευχάριστα και μεγαλώνει το πνεύμα της ομαδικότητας που αποδίδει καλύτερα. Οι διαφορές που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου λύνονται μόνο με καλή διάθεση, αλληλοκατανόηση και σεβασμό, για αυτό περάστε αρκετό χρόνο μαζί και μιλήστε για τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. Εσύ που είσαι μόνος, οι όψεις της Αφροδίτης σε εκπλήσσουν ευχάριστα αυτή την εβδομάδα και φέρνουν στο δρόμο σου νέες ευκαιρίες, περιπέτειες και εμπειρίες, αλλά και παλιούς έρωτες στο προσκήνιο.
Φωτογραφίες : Jeremy Moeller/Getty Images


Εχει Δημοσιευθεί :2024-04-20 17:21:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button