Αστρολογία

Κάνουν πάντα ότι τους πει η μάνα τους


Οι “μαμάκηδες” του ζωδιακού κύκλου αναστατώνονται στην ιδέα να αντιταχθούν στις επιθυμίες της μητέρας τους, οδηγώντας τους σε καταστάσεις όπου επιτρέπουν στη μητέρα τους να επεμβαίνει στις σχέσεις τους.
Έχουν συμβεί διαζύγια και διακοπές σχέσεων εξαιτίας αυτής της δυναμικής.

“Μάνα, μανούλα, μαμά!”. Αυτές οι λέξεις μπορεί να αποτελούν την πιο γλυκιά απόδειξη αγάπης στον κόσμο και η μητέρα είναι συχνά ο μοναδικός άνθρωπος που μας αγαπάει ανιδιοτελώς. Ο δεσμός ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί είναι αναμφισβήτητα ισχυρός, αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει υπερβολικός. Έχουμε ακούσει πολλές φορές για σχέσεις και γάμους που έχουν διαλυθεί επειδή ένας από τους συντρόφους αδυνατούσε να αντισταθεί στην παρέμβαση της μητέρας του, αφήνοντας την να κυβερνά χωρίς έλεγχο τη σχέση τους.
Αν αναρωτιέστε αν το ζώδιό του παίζει κάποιο ρόλο σ’ αυτό, τότε αυτό το άρθρο θα λύσει τις απορίες σας. Γιατί τα άστρα λένε πως υπάρχουν «μαμάκηδες» και μάλιστα, θα τους βρείτε παρακάτω:

Ζυγός
Οι Ζυγοί έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία στην μητέρα τους, ειδικά οι άντρες. Ίσως παραπάνω απ’ όσο πρέπει καθώς βάζουν την σύντροφό τους στο μικροσκόπιο και τη συγκρίνουν σχεδόν στα πάντα με την γυναίκα που τους μεγάλωσε. Για εκείνους το φαγητό της μητέρας τους είναι πάντα καλύτερο απ’ αυτό της συντρόφου τους και το σπίτι δεν είναι ποτέ τόσο καθαρό όσο της μαμάς τους. Μάλιστα, αν τύχει και η πεθερά είναι παρεμβατική, οι Ζυγοί θα βρουν έναν τρόπο να της χρυσώσουν το χάπι, λέγοντας «Ε… μα, για καλό το λέει»!
Καρκίνος
Οι Καρκίνοι έχουν… έρωτα με τη μητέρα τους. Ακόμα και ενήλικες θα συμπεριφερθούν σαν παιδιά όποτε είναι μπροστά η μαμά τους αποζητώντας χάδια, κοπλιμέντα και την προσοχή της. Μιλάνε καθημερινά στο τηλέφωνο και δίνουν αναφορά για το πώς εξελίσσεται η μέρα τους σαν φίλοι-ή μάλλον σαν παντρεμένο ζευγάρι. Οι επισκέψεις και τα τραπεζώματα είναι εβδομαδιαίο φαινόμενο και δυστυχώς, δεν θα τα γλυτώσετε όσο και να προσπαθήσετε!

Παρθένος
Στην οικογένεια του Παρθένου η μητέρα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και λατρεύεται από όλους. Δεν είναι να απορεί, λοιπόν, κανείς που ο Παρθένος την θαυμάζει σαν να είναι Pop Idol! Στα μάτια του είναι αλάνθαστη και καταπληκτική και δεν θα δεχτεί διαφορετική άποψη ούτε καν από το έτερον ήμισυ-ακόμα και αν έχει αποδεικτικά στοιχεία. Της εμπιστεύεται τα πάντα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει μεγάλους καυγάδες στο ζευγάρι!Ταύρος
Οι Ταύροι είναι μεγάλοι «μαμάκηδες»… από ενοχές όμως! Προσπαθούν να διατηρήσουν ισορροπίες μεταξύ των δυο οικογενειών ωστόσο, όταν η μητέρα τους τούς κάνει παράπονα ή χρησιμοποιεί φράσεις του τύπου «Δεν με αγαπάς;» ή «Εγώ τόσα έχω κάνει για σένα!», εκεί χάνει το παιχνίδι και γίνεται χαλί να τον πατήσει…η μάνα του! Συνήθως γίνονται δέκτες γκρίνιας και από την μητέρα τους, αλλά και από τον/την συντροφό τους…
 


Εχει Δημοσιευθεί :2024-03-15 01:01:49

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button