Γυναίκα

Δούκισσα Νομικού: Το σαγηνευτικό make up look της στις Κάννες που τράβηξε τα φλας

Η L’Oréal Paris, στηρίζει τις γυναίκες στον κινηματογράφο, παρουσιάζοντας καινοτομίες στην ομορφιά, στην πιο σημαντική παγκόσμια συγκέντρωση της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Φέτος, συμπλήρωσε 27 χρόνια ως επίσημος χορηγός του Φεστιβάλ των Καννών, που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 25 Μαΐου, δημιουργώντας αξέχαστα looks.

Η ελληνική εκπροσώπηση

Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού, πρέσβειρα της μάρκας στην Ελλάδα, προβάλλοντας ενεργά τις αξίες και επικοινωνώντας έμπρακτα τις δεσμεύσεις στη γυναικεία ενδυνάμωση.

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης, με μία εντυπωσιακή δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη σε μαύρο χρώμα, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου.

Φυσικά, το μακιγιάζ έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο όλο look της με τα χείλη της να δίνουν μια σέξι νότα στο πρόσωπό της – κι εμείς ξέρουμε ποιο κραγιόν χρησιμοποίησε για να πετύχει το εφέ.

Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε ένα απαλό pink – nude χρώμα . Ο Παντελής Τουτουντζής, ο makeup expert που επιμελείται πάντα το μακιγιάζ της, χρησιμοποίησε το Satin Lipstick από τη σειρά Color Riche της L’Oréal Paris, που περιλαμβάνει 6 διαφορετικές nude αποχρώσεις – αποκλείεται να μην βρεις αυτή που ταιριάζει στον δικό σου τόνο επιδερμίδας.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η συνάντησή της με την εμβληματική ηθοποιό του Hollywood, Jane Fonda, από την οποία πήρε συνέντευξη.

Η Δούκισσα δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και φέτος στο Φεστιβάλ των Καννών με την οικογένεια της L’Oréal Paris, περπατώντας στο κόκκινο χαλί μαζί με σημαντικές προσωπικότητες που συνδέονται με τη μάρκα. Ήταν μία μαγική βραδιά με επίκεντρο εμάς, τις γυναίκες. Ήταν συγκινητική και τιμητική στιγμή για εμένα η συνάντησή μου με την Jane Fonda με την οποία είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Γιορτάζοντας τη γυναικεία δημιουργικότητα με το L’Oréal Paris Lights on Women Award

Για 4η χρονιά, η κορυφαία μάρκα ομορφιάς παρουσίασε το L’Oréal Paris Lights on Women Award, που ξεκίνησε το 2021 για να εξισορροπήσει την ανισότητα στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Αυτό το βραβείο αποτελεί φόρο τιμής στις ανερχόμενες γυναίκες σκηνοθέτριες μικρού μήκους, μέσα από την επίσημη συλλογή μικρού μήκους ταινιών των Καννών – κατηγορία που δημιουργήθηκε από τη βραβευμένη με Όσκαρ, κριτή και πρέσβειρα της L’Oréal Paris, Kate Winslet.

H οικογένεια της L’Oréal Paris στις Κάννες

Καλεσμένες της μάρκας στο Φεστιβάλ των Καννών 2024 ήταν εμβληματικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου που ενσαρκώνουν την ομορφιά και την ενδυνάμωση:

Eva Longoria, Heidi Klum, Leïla Bekhti, Jane Fonda, Aishwarya Rai, Cindy Bruna, Yseult, Luma Grothe, Nikolaj Coster-Waldau, Bebe Vio, Soo Joo Park, Liya Kebede, Aja Naomi King, Helen Mirren, Viola Davis, Andie MacDowell, Elle Fanning

Γιατί μας αξίζει!

Διαβάστε επίσης:

Το πιο καλοκαιρινό snack on the go σε κυπελλάκι για σένα και την παρέα σου

50 χρόνια Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η ιστορική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο τώρα σε διπλό cd και βινύλιο




Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-22 11:52:17

Back to top button