Αστρολογία

Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο άτuχα του μήνα


Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Οκτώβριος δε θα σου φερθεί με το γάντι, αντίθετα, θα σου βάλει αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!
Με ψύχρα και σύννεφα θα είναι ο Οκτώβριος, για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όχι και πάλι όχι
Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και αργότερα με τον Ερμή κανονικά θα πανηγύριζες, όμως με τον Δία στον Ταύρο να τους φουντώνει και να τους διαολίζει, όπως αντιλαμβάνεσαι το σπίτι και οι σχέσεις σου, πρώτα οι ερωτικές και μετά οι επαγγελματικές θα μπουν στο μάτι του κυκλώνα, αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο. Το σχοινί θα τεντώνεται αρκετά συχνά, ενδεχομένως από τη μεριά των άλλων κι όσο κι αν προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να σπάσει. Παρεξηγήσεις, εντάσεις, ρήξεις, χωρισμοί και διακοπή συνεργασιών είναι ορισμένα από αυτά που θα αντιμετωπίσεις, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι εσύ αυτός που θα βγει εκτός ορίων. Μόνο εσύ του α’ δεκαημέρου θα δείξεις τη δύναμή σου και θα εξαπολύσεις πυρά, εκεί κοντά στην Πανσέληνο-Σεληνιακή Έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου, στον άξονά σου, με το “ΟΧΙ” να έχει την τιμητική του.
ΤΑΥΡΟΣ: Λύσσα κακιά
Θα αρχίσεις να αγανακτείς και με το δίκιο σου αυτόν τον μήνα, λόγω του Άρη και του Ερμή απέναντί σου που θα σε υποσκάπτουν και θα σε γεμίζουν με δυσπιστία και καχυποψία. Το μεγάλο μπαμ θα γίνει γύρω στις 28 με 29, με την σύγκρουση του Άρη και του Ερμή με τον Δία σου και αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο το πιο πιθανό είναι να μη μείνει τίποτα όρθιο στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές. Να περιμένεις μια κορύφωση των εντάσεων κι αν είσαι του α’ δεκαημέρου γιατί στις 28 γίνεται κι η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου. Αν το κλίμα είναι ήδη πολεμικό ανάμεσα στο/η σύντροφό σου ή σε συνεργάτη σου και σένα, η οριστική ρήξη είναι μάλλον σίγουρη.
ΛΕΩΝ: Μπουρλότο
Από τις 12/10, που θα περάσει ο Άρης στον Σκορπιό, θα αντιμετωπίζεις διάφορα προβλήματα με το σπίτι σου, είτε σαν χώρο είτε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που κάθε άλλο παρά… αγαπημένοι και μονιασμένοι θα είστε. Ελπίζουμε να μην έχεις ξεκινήσει τεχνικές εργασίες, ανακαινίσεις ή βρίσκεσαι προς μια αγορά ακινήτου ή μετακόμιση γιατί οι εξελίξεις θα είναι μάλλον δυσάρεστες, γύρω στις 28 με 29 του μήνα, σε σένα που ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, καθώς με την αντίθεση του Άρη και του Ερμή αντίστοιχα με τον Δία στον Ταύρο, είτε θα πρέπει να ισοπεδώσεις τα πάντα και να τα φτιάξεις από την αρχή είτε θα ξεκινήσεις για ένα μερεμέτι και θα ξηλώσεις ολόκληρο τοίχο. Παίζει και πρόβλημα υγείας δικού σου ατόμου. Από την άλλη, οι οικογενειακές και επαγγελματικές σου σχέσεις και η καριέρα σου θα βρεθούν στην κόψη του ξυραφιού και μπορεί να υπάρξει τσακωμός και ρήξη, με την Πανσέληνο-έκλειψη της 28ης Οκτωβρίο, αν είσαι του α’ δεκαημέρου που επίσης θα ζοριστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Άρχισαν τα όργανα
Εσένα το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στα επαγγελματικά σου και τις σχέσεις σου με συνεργάτες, συναδέλφους και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, όπου θα υπάρχουν έντονες αντιπαραθέσεις. Από την άλλη, οι εχθροί σου που από κρυφοί, θα γίνουν φανεροί, ο ανταγωνισμός, τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, οι αντιπαλότητες, οι απόλυτες συμπεριφορές και, βέβαια, η άρνηση να εφαρμοστεί κάτι διαφορετικό, μια άλλη τακτική για να αντιμετωπιστούν κάποια ζητήματα, θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Το “έλα να δεις” θα γίνει στις 28 με 29, για σένα του β’ δεκαημέρου, με την σύγκρουση του Άρη και του Ερμή με τον Δία που δε θα σου φτάνει ό,τι περνάς στη δουλειά, θα έχεις και οικογενειακά ή θέματα σπιτιού να αντιμετωπίσεις. Στις 28 γίνεται και η Πανσέληνος-έκλειψη και εσύ του α’ δεκαημέρου θα πεις το “γίναμε”…
ΖΥΓΟΣ: Σκοτεινά μονοπάτια
Εσύ του γ’ δεκαημέρου δεν ξεκινάς με τις καλύτερες προδιαγραφές, καθώς ο Άρης σου κι αργότερα ο Ερμής και ο Ήλιος σου κάνουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, υπονομεύοντας κάθε σου ενέργεια και ξυπνώντας έχθρες, μίση και τάσεις εκδίκησης και αντεκδίκησης. Αν πίστευες ότι θα ξεφορτωθείς τον Άρη και θα επανέλθουν οι ισορροπίες σου, γύρνα πλευρό, καθώς, όντας στον 2ο ηλιακό σου οίκο, από τις 14, θα σε βάλει σε θέση επίθεσης, για να διεκδικήσεις όσα σου χρωστούν ή αξίζεις, αλλά και άμυνας για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, υλικά ή ερωτικά, όμως να προσέξεις πού πας να μπλέξεις! Η αντίθεσή του στις 28, όπως και του Ερμή στις 29, με τον Δία στον Ταύρο φέρνει δυσάρεστες εξελίξεις κι ενδεχομένως να ξετιναχτείς και να μη σου μείνει τίποτα, αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο. Η Πανσέληνος-έκλειψη, στις 28, αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, κλείνει θεαματικά έναν 6μηνο κύκλο και μένει να δεις, από το σορτάρισμα, αν θα είσαι από τους κερδισμένους ή τους χαμένους, αφού κι αυτή γίνεται στον άξονα 2ου-8ου σου οίκου.
ΚΡΙΟΣ: Με τις υγείες μας…
Κι εσύ του γ’ δεκαημέρου θα έχεις αρκετά θέματα να αντιμετωπίσεις με τα τετράγωνα του Άρη, αρχικά, απέναντί σου και στη συνέχεια του Ερμή και του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που συνεργάτες, σύντροφος ή ανώτεροι θα σου βάλουν τρικλοποδιά και θα νιώσεις στο πετσί σου, ποιος κάνει κουμάντο. Δυσάρεστες θα είναι οι εξελίξεις, με το τέλος να μοιάζει αναπόφευκτο σε κάποια από τις επαγγελματικές σου σχέσεις ή στο δεσμό σου. Οικονομικά και ερωτικά, εκεί που δεν είχες πρόβλημα, θα αρχίσεις να πάσχεις, με τον Άρη στον Σκορπιό και μεγαλύτερο πρόβλημα θα έχεις εσύ του β’ δεκαημέρου, όταν θα κάνει αντίθεση ο Άρης και ο Ερμής, αντίστοιχα, με τον Δία, στις 28 με 29 του μήνα, αφού δεν αποκλείεται να σκάσουν χρέη, οφειλές, πρόστιμα, δόσεις ή ό,τι άλλο και να μείνεις ταπί. Η Πανσέληνος-έκλειψη, που γίνεται επίσης στις 28, στον άξονα 2ου-8ου σου, ξυπνά πρόσφατες και καθόλου ευχάριστες μνήμες κι αν δεν προσέξεις, θα πεις το ψωμί, ψωμάκι!
Από astrology.gr 
Αυτά είναι τα 6 ζευγάρια ζωδίων που κάνουν «φοβερό s∈ξ»

Δες ποιο στρουμφάκι είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου

4 λογοι για να αγαπήσεις την γυναίκα Ιχθύ

 


Εχει Δημοσιευθεί :2023-10-02 17:49:43

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button