Αστρολογία

Αυτά τα ζώδια γίνονται τρομακτικά, εκεί που δεν το περιμένεις.


Κάποια στιγμή μπορεί να είπες ή να έκανες κάτι, χωρίς να το πολυσκεφτείς και αυτά τα άτομα που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια να αντέδρασαν αρνητικά ή παράξενα.
Πάμε να δούμε την ανάλυση ….

Ιχθύες (και Καρκίνος)
Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως και ο Ιχθύς, αλλά και ο Καρκίνος, εκπέμπουν τα απόλυτα creepy vibes! Όχι όλη την ώρα, μην τρελαθούμε! Σε γενικές γραμμές είναι καλά παιδιά, αλλά μπορεί και να τους πετύχεις σε φάση που δεν… νιώθουν και πολύ καλά παιδιά. Δε θα σου πάρει και πολύ να καταλάβεις ότι κάτι πάνω τους είναι εκτός τόπου και χρόνου. Βασικά, αρρωστάκια τα λες και τα δυο αυτά ζώδια και καλό είναι να μην τους πας πολύ κόντρα. Δαγκώνουν απροειδοποίητα!

Παρόλο που ο Ζυγός είναι γλύκας, είναι όμως και πίκρας, όταν κάτι δεν του πηγαίνει καλά. Να ξέρεις ότι πίσω από το βλέμμα του το ατάραχο, μπορεί να κρύβεται κι μια προσωπικότητα διχασμένη ανάμεσα στο «να τον ξεκοιλιάσω, ή να τον κάνω χίλια κομμάτια ψυχολογικά και να τον πετάξω στον Καιάδα;». Μεγάλο το δίλλημα, ένας ο Ζυγός. Βασικά, πιστεύω πως ο Ζυγός, είναι διαβολοζώδιο, αλλά ακόμα μαζεύω τις αποδείξεις, για επιστημονική τεκμηρίωση.

Το καλό με τους Διδύμους είναι ότι σε γενικές γραμμές, επιλέγουν την ειρήνη κι όχι τον πόλεμο. Λογικά σκεπτόμενοι, αποφασίζουν τον δρόμο με τις λιγότερες απώλειες. Αν όμως τους την δώσεις στα νεύρα, οι Δίδυμοι, όχι μόνο θα ανοίξουν το στόμα τους, αλλά θα βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει, για να βρουν τρόπο να σε μηδενίσουν. Κι έχουν κι ένα μάτι που γυαλίζει, οι άτιμοι…
Παρθένος
Μεταξύ μας, εγώ την έχω σίγουρη την Παρθένο, είτε για να μας θάψει, είτε για να μας… θάψει. Κοινώς, πείτε ότι θέλετε, αλλά το μυαλό της, είναι διαβολικό και, αν την δεις να σε κοιτάει περίεργα, απομακρύνσου. Είναι ζώδιο που μπορεί να γίνει και πονηρό και κρατάει κακίες. Μια φορά, σε προειδοποίησα!
Τοξότης
Αν δεν τον περίμενες στην λίστα, κακώς. Ο Τοξότης είναι ένα χαρούμενο πλάσμα, μέχρι την στιγμή που το χαμόγελο, σβήνει από το πρόσωπο του και την θέση του παίρνει ένα σκυθρωπό ύφος… σκέψης. Αυτή η σκέψη, στο λέω να το ξέρεις, προμηνύει μπόρες και καταιγίδες. Είναι κάργα διαστροφικός ο Τοξότης και μπορεί να γίνει και επίπονος.
astrology.gr


Εχει Δημοσιευθεί :2024-02-13 00:07:01

Back to top button